Werkkamer inrichting

Inrichting werkplek

Op kantoor zijn er veel verschillende manier om uw werkplek in te richten. Dit hangt natuurlijk af van het type organisatie dat u heeft. Toch zijn er aspecten waar elke organisatie rekening mee moet houden bij de projectinrichting en de projectmeubels. Straxs heeft dit voor u op een rijtje gezet.

Wilt u gelijk weten hoe wij voor uw werknemers de beste werkplek creëren? Neem dan snel contact met ons op!

Inrichting werkplek

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in het inrichten van uw werkplek?
Vul bovenstaand formulier in.

Ergonomische werkplek inrichting

Een ergonomische werkplek is een werkplek waarbij de inrichting een bijdrage levert aan de juiste werkhouding van de werknemer. Denk hierbij aan een bureau die u kunt verstellen, zodat u staand kan werken. Maar ook licht, geur en kleuren hebben invloed op de productiviteit en het welzijn van uw werknemers.

Bij Straxs houden wij hier rekening mee en passen wij dit toe, aan uw organisatie.

Akoestische werkplek inrichting

Ook het geluid heeft invloed op de productiviteit van de werknemers. Daarom moet de akoestiek in de ruimte goed afgestemd worden. Dit doen we door middel van een akoestische werkplek. Onze specialisten houden hier rekening mee, tijdens het ontwerpen en creëren van de inrichting van uw werkplek.

Stiltewerkplek inrichting

Een stilteruimte is onmisbaar in een kantoor. Het gaat hier vaak om een ruimte waarin overleg gevoerd kan worden met collega’s of als er een telefoontje gepleegd moet worden. Bij Straxs weten wij waaraan een stiltewerkplek moet voldoen en houden wij rekening met uw wensen.

Creatieve werkplek inrichting

Heeft u in uw onderneming baat bij veel creativiteit? Dan moet de inrichting van de werkplek daarop afgestemd zijn. De inrichting moet zorgen voor inspiratie en motivatie maar ook voor een hogere productiviteit.

Gezonde werkplek

Het belangrijkste is dat er een gezonde werkplek wordt gecreëerd. Daarbij wordt niet alleen ergonomie toegepast, maar wat dacht u van meer groen op uw werkplek? Planten zorgen namelijk voor een gezondere lucht.

Schakel Straxs in voor de inrichting van uw werkplek!

Wanneer u behoefte heeft aan een werkplek die aan alle eisen voldoet en precies past bij uw organisatie, dan schakelt u Straxs in. Bij Straxs werken wij samen met u om de beste werkplek te creëren voor u en uw werknemers. Wij doen dit bijvoorbeeld ook bij horeca projectinrichting en duurzame projectinrichting. Neem contact met ons op en dan bespreken wij samen wat de mogelijkheden zijn!

Home Inrichting werkplek