Creatief kantoor

Stiltewerkplek

Een stiltewerkplek, ook wel concentratie werkplek, is een werkplek omgeven door geluidsisolerende panelen

Stiltewerkplek

Een stiltewerkplek, ook wel concentratie werkplek, is een werkplek omgeven door geluidsisolerende panelen. Deze panelen zorgen ervoor dat het omgevingsgeluid wordt geabsorbeerd, waardoor werknemers rustig kunnen werken. Bovendien heeft men door de toevoeging van de panelen veel privacy.

Een voorbeeld van Duurzame projectinrichting bij Straxs

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze stiltewerkplek?
Vul bovenstaand formulier in.

Waarom een stiltewerkplek?

Wij zouden u aanraden om een concentratie werkplek mee te nemen in uw bedrijfsinrichting. Waarom? Stiltewerkplekken verhogen focus en verminderen overlast. Een stiltewerkplek is dan ook onmisbaar op werkplekken waar veel gebeld wordt. Wanneer de ene werknemer aan het bellen is, kan dit erg hinderlijk zijn voor andere werknemers. Door concentratiewerkplekken toe te voegen aan de werkplek, kunnen medewerkers die graag in stilte willen werken dit doen zonder gestoord te worden.

Naast het feit dat stiltewerkplekken bijdragen aan een hogere productiviteit, zien ze er ook nog eens leuk uit. Stiltewerkplekken zijn te verkrijgen in allerlei designs en groottes. Zo zijn er werkplekken die geschikt zijn voor één persoon, maar er zijn ook werkplekken die plaats bieden aan twee of zelfs vier personen. U kunt dus nog alle kanten op met de beschikbare designs.

Waarom een stiltewerkplek laten inrichten door Straxs?

Wanneer u ervoor kiest om uw stiltewerkplek te laten inrichten door Straxs kunt u erop rekenen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Bovendien is Straxs een merkonafhankelijke inrichtingspartner, wat inhoudt dat wij niet gebonden zijn aan een bepaald merk. Het fijne hieraan is dat wij ongelooflijk veel keuze hebben.

Trajectontzorging

Wij bieden trajectontzorging, wat betekent dat wij het gehele traject zullen begeleiden en uitvoeren. In een kennismakingsgesprek zal alles duidelijk met u worden besproken en zullen we in overleg met u bepalen wat het beste is voor uw bedrijfsinrichting. Hierna gaan wij voor u aan de slag en houden we u op de hoogte van de voortgang.

Duurzaamheid

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en voeren dit door in onze bedrijfsprocessen en producten. Straxs is een duurzame keuze, aangezien wij ernaar streven om klimaatneutraal te ondernemen.

Interesse? Neem contact op!

Heeft u nog vragen over stiltewerkplekken, of bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier, of bel naar (038) 33 79 445. Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze stiltewerkplek?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Stiltewerkplek