Een voorbeeld van één van onze projecten

Over ons ​

Straxs Nederland B.V. is een inrichtingspartner die u begeleidt bij het opzetten en voltooien van verandertraject zodat u veel tijd bespaart.

Over ons

Over ons

Straxs Nederland B.V. is een inrichtingspartner die u begeleidt bij het opzetten en voltooien van verandertraject zodat u veel tijd bespaart. Onze onderscheidende inrichtingen leiden tot een hoger rendement. We besteden veel tijd op de werkplek en dan is een goede sfeer medebepalend. Voor ons is het inrichten van uiteenlopende ruimten ons dagelijks werk.

Door ons professioneel team van specialisten vertalen wij uw wensen naar een interieurvisie. Door onze merkonafhankelijkheid kunnen wij uw project optimaal invullen. Wij begeleiden u naar een succesvol resultaat van uw interieurproject. U bent u bij ons aan het juiste adres.

Met onze eigen interieurarchitecten, onze servicedienst, onze specialisten, kunnen wij uw organisatie visie vertalen naar een passend en ondersteunend interieur.

Creatieve interieuroplossingen

Dagelijks worden vele uren achter een bureau gewerkt en wordt er vergaderd en zijn scrum- en brainstormsessies onderdeel van het nieuwe werken. Per dag zitten we opgeteld urenlang naar presentaties of colleges te luisteren en teams worden steeds meer uitgedaagd sneller te werken en beter te presteren. Maar er moeten ook momenten zijn om te ontspannen en zich terug te kunnen trekken uit de groep om te resetten.

Door de vele uitdagingen die we dagelijks tegenkomen is ons werk veel dynamischer en sneller geworden om zo onze klanten maximaal te kunnen bedienen. Dat is ons werkterrein, een passende en concurrerende inrichting die bijdraagt aan een hoger rendement en aan een beter werkklimaat. Duurzaamheid en circulair zijn daarbij vanzelfsprekende thema’s voor ons.

“Spraakmakende interieurontwerpen.”

– Paulus Holwerda

Ons team

 • Gerritjan Kroon
  Gerritjan Kroon Directeur "Alles is mogelijk als je maar durft, de positieve kracht van verandering."
 • Marleen Berendsen Directeur "Ondernemen is zien wat iedereen ziet en doet wat niemand anders doet."
 • Paulus Holwerda Creatief directeur "Iemand die nog nooit een fout heeft gemaakt, heeft nooit iets nieuws geprobeerd." - Albert Einstein
 • Saskia Hoeke Commerciële binnendienst "The details are not the details. They make the product." - Charles Eames
 • Laura van der Velden Interieur architect "The details are not the details. They make the design." - Charles Eames
 • Marijke van der Veen Interieur architect "Everything you can imagine is real." - Pablo Picasso
 • Willem Kelderman Interieur architect "Oneindig veel mogelijkheden en daarom komen wij met een mooie passende oplossing."
 • Initialen van onze stagiaire Noa Veeningen
  Noa Veeningen Stagaire "I believe that the way people live can be directed a little by architecture." - Tadao Ando
 • Hans de Wilde Franchiser Gelderland, Brabant "Less is more."
 • Initialen van onze nieuwe accountmanager Arjan Hendricksen
  Arjan Hendricksen Franchiser Overijssel, Groningen, Drenthe "Het is altijd het juiste moment om te veranderen."
 • Karin Mulder
  Karin Mulder Franchiser Utrecht, Noord-holland, Zuid-holland, Flevoland, Zeeland, Limburg, Friesland "The best way to predict the future is to create it"
Home Over Ons