Projectinrichting van Straxs kantoren

Projectinrichting bij Straxs BV

Bent u op zoek naar een nieuwe projectinrichting of ontwerp voor uw restaurant, kantoor of sportvereniging? Bij Straxs bent u aan het juiste adres!

Ons team van gespecialiseerde projectinrichters staat voor u klaar. Met onze kennis en ervaring op het gebied van projectinrichting, vertalen wij uw wensen naar een passend resultaat. Of het nu gaat om het optimaal invullen van uw project of het begeleiden naar een succesvol resultaat, wij staan voor u klaar.

Wilt u meer weten over de opties van projectinrichtingen?

Lees hieronder meer.

Projectinrichting

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen projectinrichting

Bent u geïnteresseerd in onze projectinrichting?
Vul het bovenstaand formulier in.

Diverse facetten van projectinrichting: van horeca tot kantooromgeving,

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten projecten, voor uw bedrijf of organisatie! Van restaurant tot ziekenhuis, van kantoor tot sportkantines. U kunt het zo gek niet bedenken of wij verzinnen wel een passende en originele invulling van uw wens.

Net even iets anders, dat maakt ons de project inrichter van Nederland. Bekijk onze eerder uitgevoerde projecten en krijg een passende indruk van onze manier van totale projectinrichting.

Sfeervolle inrichting die de horeca beleving versterkt

Het kost veel tijd en moeite om uw horecagelegenheid in te richten. De juiste sfeer overbrengen naar uw gasten is natuurlijk een must. Bij Straxs begrijpen we dit en daarom gaan onze interieurarchitecten aan de slag met uw visie en wensen.

We kijken niet alleen naar het meubilair dat bij de ruimte past, maar ook naar aspecten zoals verlichting, kleurgebruik en akoestiek. Op deze manier streven we naar het totaalplaatje dat uw verwachtingen zal overtreffen.

Milieuvriendelijke opties voor uw projectinrichting

In de hedendaagse samenleving neemt duurzaamheid een steeds belangrijkere plaats in. Onze toegewijde specialisten zijn zich ten volle bewust van het belang van duurzaamheid en maatwerk en nemen dit altijd mee bij het realiseren van uw totale project.

Door duurzaamheid te integreren in uw projectinrichting, kunnen we meerdere voordelen bereiken. Allereerst draagt het bij aan de bescherming van ons milieu door het gebruik van hernieuwbare en energiezuinige materialen, wat resulteert in een lagere koolstofvoetafdruk.

Bovendien kan duurzaamheid leiden tot kostenbesparingen op de lange termijn, aangezien energie-efficiënte systemen de operationele kosten verlagen en materialen met een langere levensduur de behoefte aan vervanging verminderen.

Duurzaamheid is niet alleen een ethische keuze, maar ook een slimme zakelijke zet bij projectinrichting. Het stelt bedrijven in staat om een verantwoord en milieuvriendelijk imago te creëren, kosten te besparen en een duurzame toekomst te bevorderen, terwijl ze tegelijkertijd genieten van een stijlvolle en functionele inrichting.

Kortom, blijven we  bij Straxs ons inzetten om duurzaamheid te bevorderen in al onze projectinrichtingen, zodat uw prachtige inrichting niet alleen stijlvol en functioneel is, maar ook verantwoord en milieuvriendelijk.

Praktische meubels voor uw projectinrichting

De keuze van het meubilair is afhankelijk van het type project en uw specifieke voorkeuren. Onze interieurarchitecten zullen u adviseren over welke projectmeubels het meest geschikt zijn voor de ruimte en de gewenste sfeer die u uitsraalt.

Onze interieurarchitecten analyseren niet alleen de ruimte, maar ook de specifieke behoeften en doelen van uw project. Op basis van deze informatie adviseren ze zorgvuldig over de keuze van projectmeubels die het meest geschikt zijn.

Of het nu gaat om een kantoorruimte die vraagt om ergonomische werkstations, een restaurant met comfortabele zitplaatsen of een hotellobby met stijlvolle loungemeubels, we streven ernaar om meubels te selecteren die naadloos aansluiten bij de functie van de ruimte en uw gewenste sfeer.

Met ons uitgebreide assortiment kunnen we altijd zoeken naar de perfecte match die aansluit bij uw verwachtingen.

Van modern tot klassiek, van strakke lijnen tot organische vormen, we hebben toegang tot een breed scala aan meubelstijlen en materialen. Dit stelt ons in staat om op zoek te gaan naar de perfecte match die voldoet aan uw verwachtingen en naadloos past in het overkoepelende ontwerp van de ruimte.

bij Straxs begrijpen we dat meubilair veel meer is dan alleen zitplaatsen en tafels. Het vormt de kern van een succesvolle projectinrichting, waarbij functionaliteit, stijl en comfort samenkomen.

We zijn er trots op om onze klanten te voorzien van deskundig advies en hoogwaardige projectmeubels die bijdragen aan een inrichting die aan al hun verwachtingen voldoet.

​Over Straxs BV

Naast totale projectinrichting bieden wij een breed scala aan diensten, waaronder advies, ontwerp, projectmanagement, bedrijfsinrichting, kantoorinrichting, levering en installatie.

Wij streven ernaar u volledig te ontzorgen, terwijl u toch de controle behoudt. Maatwerk is waar wij voor staan. Uiteraard houden we rekening met uw budget en spelen we in op toekomstige ontwikkelingen, zodat u altijd up-to-date blijft over de inrichting.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken!

Daarnaast helpen wij u graag bij het creëren van een veilige en vertrouwde leeromgeving voor uw studenten door middel van schoolinrichting.

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar om uw school om te toveren tot een motiverende en inspirerende ruimte voor uw leerlingen.

Bent u geïnteresseerd in onze projectinrichting?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Projectinrichting