Projectinrichting van Straxs kantoren

Projectinrichting bij Straxs BV

Bent u op zoek naar een nieuwe projectinrichting of een op maat gemaakt ontwerp voor uw restaurant, kantoor of sportvereniging? Bij Straxs bent u aan het juiste adres! Wij begeleiden u bij het opzetten en voltooien van het verandertraject, zodat u veel tijd bespaart. Ons team van gespecialiseerde projectinrichters staat voor u klaar. Met onze kennis en ervaring op het gebied van projectinrichting, vertalen wij uw wensen naar een passend resultaat. Wilt u meer weten over de opties van op maat gemaakte projectinrichtingen? Lees hieronder verder.

Projectinrichting

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen projectinrichting

Bent u geïnteresseerd in onze projectinrichting?
Vul het bovenstaande formulier in.

Soorten projectinrichting

U kunt bij ons voor allerlei soorten projecten terecht! Van restaurant tot ziekenhuis, van kantoor tot sportkantine. U kunt het zo gek niet bedenken of wij verzinnen wel een verrassende, passende, aantrekkelijke en originele invulling van uw wens. Net even anders, dat maakt ons een onderscheidende partner. Neem eens een kijkje tussen eerder uitgevoerde projecten en krijg een impressie van onze manier van inrichten!

Horeca projectinrichting

De inrichting van uw horecagelegenheid is een grote, tijdrovende klus. U wilt uiteraard de juiste sfeer overbrengen naar uw gasten. Aan de hand van uw visie en uw wensen zullen onze interieurarchitecten aan de slag gaan. Wij kijken hierbij niet alleen naar het meubilair wat bij de ruimte past, maar ook naar de verlichting, kleur en akoestiek. Bovendien begrijpen we dat elke horecazaak uniek is, met zijn eigen karakter en uitstraling. Daarom nemen we de tijd om uw specifieke behoeften te begrijpen. We luisteren aandachtig naar uw verhaal, om zo een ontwerp te creëren dat niet alleen aantrekkelijk is, maar ook functioneel en uitnodigend voor uw klanten. Ons doel is om een omgeving te creëren waarin zowel gasten als personeel zich comfortabel voelen, een plek die de identiteit van uw zaak versterkt.

Onze expertise strekt zich uit van het selecteren van de perfecte meubels tot het ontwerpen van een op maat gemaakte bar of keuken, alles in overeenstemming met de laatste trends en uw persoonlijke stijl. We houden ook rekening met praktische aspecten zoals looproutes, werkruimtes en opslagoplossingen, om een optimale efficiëntie in uw horecagelegenheid te garanderen.

Duurzame projectinrichting

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de moderne, maar ook in de toekomstige samenleving. Ook bij Straxs dragen wij bij aan een beter milieu. Onze specialisten nemen duurzaamheid te allen tijde mee in de projectinrichting. 

We richten ons op het gebruik van milieuvriendelijke materialen en implementeren energie-efficiënte oplossingen. Door innovatie en creatief denken, integreren we duurzaamheid naadloos in elk aspect van onze ontwerpen. Dit resulteert niet alleen in aantrekkelijke ruimtes, maar ook in functionele omgevingen die bijdragen aan de gezondheid van onze planeet. Met Straxs kiest u voor een toekomstbestendige inrichting die het milieu en de mens centraal stelt.

Projectmeubels 

Het meubilair dat wij uitkiezen voor de inrichting van uw project hangt uiteraard af van het type project en uw wensen. Onze interieurarchitecten adviseren u welke projectmeubels het beste passen bij de ruimte en bij de sfeer die u wilt overbrengen. Door ons brede assortiment kunnen we echt kijken wat er het beste aansluit op uw wensen en diverse prijsconcurrentie opties naast elkaar zetten!

Of het nu gaat om een kantoorruimte, horecazaak of onderwijsinstelling, wij vinden het juiste meubilair dat zowel functioneel als stijlvol is. Met onze ervaring in het veld, zijn we in staat om meubels te selecteren die niet alleen vandaag de dag passend zijn, maar ook in de toekomst hun waarde behouden. Onze aanpak garandeert dat u de beste kwaliteit krijgt voor uw budget, zonder in te leveren op design of comfort. Zo wordt uw ruimte niet alleen een lust voor het oog, maar ook een plek waar men graag tijd doorbrengt.

Over Straxs BV 

Naast projectinrichting staan wij ook voor u klaar omtrent advies, ontwerpen, trajectmanagement, en leveren en installeren. Wij kunnen u volledig ontzorgen zonder dat u de zeggenschap over uw project verliest. Uiteraard is uw budget daarbij van belang. 

Bespaar kostbare tijd en moeite met onze deskundige begeleiding van concept tot oplevering tijdens uw verandertraject. Onze expertise stelt ons in staat om uw project efficiënt te leiden, waardoor u ontlast wordt van de vele taken die bij zo’n traject komen kijken. U houdt de controle en blijft volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen. Uw persoonlijke contactpersoon bij ons fungeert als directe link naar alle betrokken partijen: van architecten en fabrikanten tot aannemers en uw eigen werkgroep. Geniet van een heldere communicatie en volledige inspraak gedurende het hele proces, zonder dat u zich in de details hoeft te verdiepen. 

Wij nemen de zware last van de organisatie op ons, zodat u zich kunt focussen op wat voor u belangrijk is. Met onze aanpak bent u verzekerd van een soepel, efficiënt en succesvol verandertraject. Tot slot spelen we in op toekomstverwachtingen zodat u helemaal up-to-date bent.

Bent u geïnteresseerd in onze projectinrichting? Neem contact op! 

Wilt u ook een veilige en vertrouwde omgeving creëren voor uw leerlingen door middel van schoolinrichting? Neem contact met ons op om een afspraak te maken! Onze interieurarchitecten staan voor u klaar om uw school om te toveren tot een motiverende en inspirerende plek voor uw leerlingen.

Home Projectinrichting