Projectinrichting van Straxs kantoren

Projectinrichting

Is uw restaurant, kantoor of sportvereniging toe aan een nieuwe inrichting? Inrichtingspartner Straxs is gespecialiseerd in projectinrichting!

PROJECTINRICHTING

Is uw restaurant, kantoor of sportvereniging toe aan een nieuwe inrichting? Inrichtingspartner Straxs is gespecialiseerd in projectinrichting! Wij begeleiden u bij het opzetten en voltooien van het verandertraject, zodat u veel tijd bespaart. Door ons professionele team van kantoor inrichters vertalen wij uw wensen naar een interieurvisie. Wij kunnen uw project optimaal invullen en begeleiden u naar een succesvol resultaat van uw interieurproject! Graag vertellen we u meer over wat u kunt verwachten wanneer u ons inschakelt voor uw projectinrichting.

 

een voorbeeld van Projectinrichting bij linde -1

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen projectinrichting

Bent u geïnteresseerd in onze projectinrichting?
Vul bovenstaand formulier in.

Soorten projectinrichting

U kunt bij ons voor allerlei soorten projecten terecht! Van restaurant tot ziekenhuis, van kantoor tot sportkantines. U kunt het zo gek niet bedenken of wij verzinnen wel een verrassende, passende, aantrekkelijke en originele invulling van uw wens. Net even anders, dat maakt ons de project inrichter van Nederland. Neem een kijkje tussen onze eerder uitgevoerde projecten en krijg een passend indruk van onze manier van inrichten tijdens een project!

Horeca projectinrichting

De inrichting van uw horecagelegenheid is een grote, tijdrovende klus. U wilt uiteraard de juiste sfeer overbrengen naar uw gasten. Aan de hand van uw visie en uw wensen zullen onze interieurarchitecten aan de slag gaan. Wij kijken hierbij niet alleen naar het meubilair wat bij de ruimte past, maar ook naar de verlichting, kleur en akoestiek.

Duurzame projectinrichting

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de moderne en toekomstige samenleving. Ook bij Straxs dragen wij bij aan een beter milieu. Onze specialisten nemen duurzaamheid te allen tijde mee in uw project.

Projectmeubels

Het meubilair wat wij uitkiezen voor de inrichting van uw project hangt uiteraard af van het type project en uw wensen. Onze interieurarchitecten adviseren u welke projectmeubels het beste passen bij de ruimte en bij de sfeer die u wilt overbrengen. Door ons brede assortiment kunnen we echt kijken wat er het beste aansluit op uw wensen en diverse prijsconcurrentie opties naast elkaar zetten!

​Over Straxs BV

Naast projectinrichting staan wij ook voor u klaar omtrent advies, ontwerpen, trajectmanagement, en leveren en installeren. Wij kunnen u volledig ontzorgen zonder dat u de zeggenschap over uw project verliest. Uiteraard is uw budget daarbij van belang. Tot slot spelen we in op toekomstverwachtingen zodat u helemaal up-to-date bent.

Bent u geïnteresseerd in onze manier van projectinrichting? Neem contact op!

Wilt u ook een veilige en vertrouwde omgeving creëren voor uw leerlingen door middel van schoolinrichting? Neem contact met ons op om een afspraak te maken! Onze interieurarchitecten staan voor u klaar om uw school om te toveren tot een motiverende en inspirerende plek voor uw leerlingen.

Bent u geïnteresseerd in onze projectinrichting?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Projectinrichting