Projectinrichting van Straxs kantoren

Projectinrichting bij Straxs BV

Bent u op zoek naar een nieuwe projectinrichting of ontwerp van een restaurant, kantoor of sportvereniging? Bij Straxs bent u aan het juiste adres wat betreft projectinrichting! Wij begeleiden u bij het opzetten en voltooien van het verandertraject, zodat u veel tijd bespaart. Met onze kennis en expertise van projectinrichting, vertaalt Straxs uw wensen naar een passend resultaat. Wilt u meer weten over de vele opties van projectinrichting? Lees hieronder verder.

Projectinrichting

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen projectinrichting

Bent u geïnteresseerd in onze projectinrichting?
Vul het bovenstaande formulier in.

Soorten projectinrichting

U kunt bij ons voor allerlei soorten projecten terecht! Van restaurant tot ziekenhuis,  kantoor en sportkantine. Wat uw wensen ook zijn, wij verzinnen wel een verrassende, passende, aantrekkelijke en originele invulling van uw wens. Net even anders, dit maakt Straxs een onderscheidende partner wanneer het gaat om projectinrichting. Bekijk onze eerder uitgevoerde projecten en krijg een impressie van onze werkwijze met betrekking tot een projectinrichting! Bekijk ook de pagina over het inrichting van een werkplek

Horeca projectinrichting

De projectinrichting van een horecagelegenheid is een tijdrovende klus. U wilt uiteraard de juiste sfeer overbrengen naar uw gasten. Aan de hand van uw visie en uw wensen zullen onze experts beginnen met de projectinrichting van uw horecazaak. Wij kijken hierbij naast het meubilair wat bij de ruimte past ook naar de verlichting, kleur en geluid. Daarnaast begrijpen we dat elke horecazaak uniek is, met zijn eigen karakter en uitstraling. Daarom nemen we de tijd om uw specifieke behoeften te begrijpen. We luisteren aandachtig naar uw verhaal, om zo een ontwerp en een projectinrichting te creëren dat niet alleen aantrekkelijk is, maar ook functioneel en uitnodigend voor uw klanten. Ons doel is om een omgeving en projectinrichting te creëren waarin gasten als personeel zich comfortabel voelen, een plek die de identiteit van uw zaak versterkt.

Onze expertise, met projectinrichting, strekt zich uit van het selecteren van de perfecte meubels tot het ontwerpen van een op maat gemaakte bar of keuken. Dit allemaal in overeenstemming met de laatste trends en uw stijl. We kijken ook naar praktische voorbeelden, zoals looproutes, werkruimtes en opslagoplossingen, om een optimale efficiëntie in uw horecagelegenheid en projectinrichting te garanderen.

Duurzame projectinrichting

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de moderne, maar ook in de toekomstige samenleving. Ook bij Straxs dragen wij bij aan een beter milieu. De experts van Straxs nemen duurzaamheid voortdurend mee in de projectinrichting. 

We richten ons op het gebruik van milieuvriendelijke materialen en implementeren energie-efficiënte oplossingen. Door innovatie en creatief denken, integreren we duurzaamheid naadloos in elk aspect van onze ontwerpen. Dit leidt niet alleen tot aantrekkelijke ruimtes, maar ook in functionele omgevingen die bijdragen aan de gezondheid van de planeet. Met Straxs kiest u voor een toekomstbestendige projectinrichting die milieu en de mens centraal stelt.

Projectmeubels 

Het meubilair dat wij uitkiezen voor de projectinrichting hangt af van het type project en uw wensen. De experts van Straxs adviseren u welke projectmeubels het beste passen bij de ruimte en bij de sfeer die u wilt overbrengen. Door ons brede assortiment kunnen we echt kijken wat er het beste aansluit op uw wensen en diverse prijsconcurrentie opties voor projectinrichting naast elkaar zetten!

Of het nu gaat om een kantoorruimte, horecazaak of onderwijsinstelling, wij vinden het juiste meubilair dat zowel functioneel als stijlvol is. Met onze expertise zijn we in staat om meubels te selecteren die  ook in de toekomst hun waarde behouden. Onze aanpak garandeert dat u de beste kwaliteit krijgt voor uw budget, zonder in te leveren op ontwerp of comfort. Zo wordt uw ruimte en projectinrichting niet alleen een lust voor het oog, maar ook een plek waar men graag tijd doorbrengt.

Over Straxs BV 

Naast projectinrichting helpen wij u ook met advies, ontwerpen, trajectmanagement, leveren en installeren. Wij kunnen u volledig ontzorgen zonder dat u de zeggenschap over uw project verliest. Uiteraard is uw budget daarbij van belang. 

Bespaar kostbare tijd en moeite met deskundige begeleiding van concept tot oplevering tijdens uw verandertraject. Onze expertise stelt ons in staat om uw project efficiënt te leiden, waardoor u ontlast wordt van de vele taken die bij zo’n traject komen kijken. U houdt de controle en blijft volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen. Uw persoonlijke contactpersoon bij ons fungeert als directe link naar alle betrokken partijen: van architecten en fabrikanten tot aannemers en uw eigen werkgroep. Geniet van een heldere communicatie en volledige inspraak gedurende het hele proces, zonder dat u zich in de details hoeft te verdiepen. 

Wij nemen de zware last van de organisatie op ons, zodat u zich kunt focussen op wat u belangrijk vindt. Met onze aanpak met projectinrichting bent u verzekerd van een soepel, efficiënt en succesvol verandertraject. Tot slot spelen we in op toekomstverwachtingen zodat u helemaal up-to-date bent.

Bent u geïnteresseerd in onze projectinrichting? Neem contact op! 

Wilt u ook een veilige en vertrouwde omgeving creëren voor uw leerlingen door middel van schoolinrichting? Neem contact met ons op. Onze experts staan klaar om uw school om te toveren tot een motiverende en inspirerende plek voor uw leerlingen.

Home Projectinrichting