Inrichting kinderopvang

BEDRIJFSINRICHTING

Bent u op zoek naar een inrichtingspartner voor uw bedrijfsinrichting in Nederland? Dan bent u bij Straxs aan het juiste adres! Wij informeren, begeleiden en ontzorgen u tijdens de inrichting van uw bedrijf! Met ons team van interieurarchitecten en specialisten kunnen wij uw visie vertalen naar een passende en ondersteunende bedrijfsinrichting. Wilt u meer weten? Lees hieronder verder!

Bedrijfsinrichting 2

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen bedrijfsinrichting

Bent u geïnteresseerd in onze bedrijfsinrichting? Vul bovenstaand formulier in.

Kantoorinrichting: een betere bedrijfsinrichting

Onze interieurarchitecten brengen bij het inrichten van een projectinrichting, kantoorinrichting en bedrijfsinrichting eerst alle belangrijke aspecten in kaart.

Van lay-out tot meubilair. We streven naar functionele en inspirerende ruimtes. Onze aanpak bevat stijl, ergonomie en merkidentiteit voor optimale bruikbaarheid en uitstraling.

Zo creëren we omgevingen die niet alleen gebruikers ten goede komen, maar ook een positieve indruk achterlaten op bezoekers, klanten en partners.

Ergonomische werkplek voor uw bedrijfsinrichting

Naast het juist instellen van het bureau en de stoelen, hebben het licht, geluid en kleuren invloed op ons welzijn en productiviteit.

Wanneer een werkplek zo is ingericht dat alle aspecten in overweging worden genomen, wordt dit een ergonomische werkplek genoemd.

Kortom, het creëren van een ergonomische werkplek is een investering in in het welzijn en bedrijfsprestaties van uw medewerkers.

Het begrijpen en toepassen van de samenwerking tussen fysieke, visuele en akoestische elementen leidt tot een werkplek die zowel functioneel als prettig is. Wat de groei en succes weer stimuleert.

Akoestische werkplek: optimaliseer uw bedrijfsinrichting

Èèn van de aspecten waar onze interieurarchitecten tijdens de inrichting van uw bedrijf rekening mee houden is geluid. Geluid kan namelijk indringen en belemmerend zijn voor de productiviteit.

Dankzij een akoestische werkplek wordt dit voorkomen.

De productiviteit verhogen is natuurlijk één van de allerbelangrijkste aspecten.

Daarnaast heeft beheersen van het geluid in de werkplek ook indirecte voordelen. Het vermindert stress en vermoeidheid, wat het welzijn van uw medewerkers bevordert en bijdraagt aan een positieve bedrijfscultuur.

Kortom, een doordachte aanpak van akoestiek in uw bedrijfsinrichting is niet alleen gunstig voor de productiviteit, maar heeft ook bredere positieve gevolgen voor de bedrijfsresultaten, zoals: medewerkerstevredenheid en klantrelaties.

Het illustreert ons streven naar het creëren van een productieve en efficiënte bedrijfsomgeving die afgestemd is op uw succes.

Stiltewerkplek: meer focus en geen geluid

Wilt u geluidsoverlast voorkomen? Bijvoorbeeld de geluiden wanneer collega’s aan het overleggen zijn of wanneer er een telefoontje wordt gepleegd?

Allereerst bieden stiltewerkplekken een toevluchtsoord voor medewerkers die behoefte hebben aan een rustige en ongestoorde werkomgeving. Dit is vooral waardevol in open kantoorruimtes waar geluidsoverlast vaak voorkomt. Het stelt medewerkers in staat om zich te concentreren op complexe taken, wat de productiviteit en kwaliteit van het werk ten goede komt.

Daarnaast kan de aanwezigheid van stiltewerkplekken een positieve invloed hebben op de algehele bedrijfscultuur. Het laat zien dat de organisatie rekening houdt met de behoeften van medewerkers en hun comfort serieus neemt. Dit kan de tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers vergroten.

Onze interieurarchitecten kunnen één of meerdere stilte werkplekken creëren!

Zo kunnen uw medewerkers tussendoor van werkplek wisselen om een poosje in volledige stilte te kunnen werken.

Creatieve werkplek voor uw bedrijfsinrichting

Een creatieve werkplek zorgt ervoor dat uw medewerkers niet alleen harder werken, maar ook meer gemotiveerd en creatiever zijn. Hierdoor kan uw bedrijf beter concurreren, aantrekkelijker zijn voor getalenteerde mensen en een positieve sfeer creëren die klanten en partners aanspreekt.

Het bevordert ook de samenwerking tussen collega’s en draagt bij aan de groei van uw bedrijf.

Samengevat, het aansporen van een creatieve werkplek is een investering die de basis legt voor een succesvolle bedrijfsinrichting. Het bevordert innovatie, trekt talent aan, versterkt relaties met klanten en partners en stimuleert interne samenwerking, wat allemaal bijdraagt aan het succes en de groei van uw bedrijf.

Gezonde werkplek: bevorder productiviteit en welzijn

Al met al is het het belangrijkste voor een bedrijfsinrichting dat een werkplek gezond wordt ingericht. Een gezonde werkplaats inrichting draagt bij aan meer productiviteit.

Bij het inrichten van een gezonde werkplaats wordt er onder andere rekening gehouden met bovenstaande aspecten. Ook blijkt dat temperatuur en vochtgehalte bijdragen aan een gezonde werkplek.

Onze interieurarchitecten kunnen volledig in kaart brengen wat van belang is bij de juiste bedrijfsinrichting.

Kantoor inrichten

Naast dat wij u kunnen adviseren over hoe u uw kantoorinrichting het beste kunt regelen, kunnen wij dit ook voor u realiseren. Denk aan traject management, ontwerpen, leveren en installeren. Dit behoort namelijk ook tot onze dienstverlening.

Door ons brede assortiment kunnen we bepalen wat er het beste aansluit aan uw wensen en de inrichting volledig afstemmen aan uw behoeften.

Inspirerend en functioneel kantoor interieur

Zoals hierboven beschreven dragen onder andere de juiste instelling van een bureau en bureaustoel bij aan een ergonomische werkplek. Hierdoor is het belangrijk om het juiste interieur te kiezen.

Duurzaam kantoor: creëer een comfortabele en productieve bedrijfsinrichting

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de moderne, maar ook in de toekomstige samenleving. Ook bij Straxs dragen wij bij aan een beter milieu.

Een duurzaam kantoorontwerp heeft een positief effect hebben op uw bedrijfsimago. Het laat zien dat uw organisatie zich bewust is van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en milieubewust handelt, wat klanten en partners aantrekt die dezelfde waarden delen.

Bovendien kan duurzaamheid een competitief voordeel opleveren. Steeds meer bedrijven en overheden stellen eisen aan duurzaamheid in hun leveranciers en zakelijke partners. Een duurzaam kantoor plaatst uw bedrijf in een gunstige positie om aan deze eisen te voldoen en nieuwe zakelijke kansen te benutten.

Onze specialisten kunnen u dan ook middels duurzame kantoorinrichting adviseren over het inrichten van een duurzaam kantoor.

Creatief kantoor

Naast het juiste interieur en een duurzaam kantoor, kan een creatief kantoor bijdragen aan de motivatie van uw medewerkers! Denk hierbij aan verschillende kleuren en elementen aan de muren.

​Wilt u ook bijdragen aan de productiviteit  door middel van bedrijfsinrichting of een interieurontwerp? Neem contact met ons op om een afspraak te maken!

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar om uw kantoor om te toveren tot een moderne en  ergonomische werkplek.

Inrichting bedrijfskantine: een ideale bedrijfsinrichting

Een kantine is dé plek om even met uw collega’s te zitten en om pauze te nemen van het werk. Daarbij is het ook belangrijk om een drankje te doen op de late vrijdagmiddag en om de weekendplannen met elkaar door te nemen.

Daarnaast kan de kantine dienen als een ruimte voor informeel overleg en brainstormsessies. Het biedt medewerkers een verandering van omgeving buiten hun werkplek, wat kan leiden tot frisse ideeën en innovatieve oplossingen voor zakelijke uitdagingen.

Kortom, de inrichting van de bedrijfskantine gaat verder dan alleen het bieden van een plek om te eten. Het kan de bedrijfscultuur verbeteren, de tevredenheid van medewerkers vergroten en de productiviteit stimuleren.

Het is dus een essentieel onderdeel van een goede bedrijfsinrichting.

Bent u geïnteresseerd in onze bedrijfsinrichting?
Wij helpen u graag verder.

Home Bedrijfsinrichting