Werkkamer inrichting

Bedrijfsinrichting

Bent u op zoek naar dé inrichtingspartner voor uw bedrijfsinrichting? Dan bent u bij Straxs aan het juiste adres! Wij informeren, begeleiden, ontzorgen, verrassen en bieden u waar u op rekent tijdens de inrichting van uw onderneming! Met ons team van interieurarchitecten, onze servicedienst en onze specialisten kunnen wij uw organisatievisie vertalen naar de juiste en ondersteunende bedrijfsinrichting. Graag vertellen we u hier meer over!

Bedrijfsinrichting 2

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen bedrijfsinrichting

Bent u geïnteresseerd in onze bedrijfsinrichting? Vul bovenstaand formulier in.

Werkplek inrichten: een betere productiviteit 

Bij het inrichten van een werkplek brengen onze interieurarchitecten eerst alle belangrijke aspecten in kaart, waar rekening mee gehouden moet worden.

Ergonomische werkplek voor uw bedrijfsinrichting

Naast het juist instellen van het bureau en de stoelen, hebben onder andere ook het licht, geluid, kleuren en geuren invloed op ons welzijn en productiviteit. Wanneer een werkplek zo ingericht is dat met al deze aspecten rekening wordt gehouden, heet dit een ergonomische werkplek.

Een goed uitgebalanceerde verlichting voorkomt vermoeide ogen en verhoogt de focus. Het beperken van omgevingslawaai draagt bij aan een rustige werkomgeving, wat stress kan verminderen. Aangename, subtiele geuren kunnen de gemoedstoestand verbeteren, terwijl de juiste keuze in kleuren voor de werkruimte kan zorgen voor een kalmerende of juist energieke sfeer. Zo creëert men een omgeving die niet alleen comfortabel, maar ook stimulerend is voor de productiviteit, wat het uiteindelijke doel is van een goede bedrijfsinrichting.

Akoestische werkplek: optimaliseer uw bedrijfsinrichting

Één van de aspecten waar de interieurarchitecten van Straxs rekening mee houden tijdens de bedrijfsinrichting zijn de geluiden. Het geluid kan namelijk indringen en de productiviteit belemmeren. Door een akoestische werkplek wordt dit voorkomen, met als gevolg dat uw medewerkers productiever zijn. 

Daarnaast worden ​​voor een akoestische werkplek materialen gebruikt die geluid absorberen en dempen, waardoor ongewenste geluiden van buitenaf en binnen het kantoor worden verlaagd. Hierdoor wordt hinderlijk geluid, zoals telefoongesprekken of het getik van toetsenborden, geminimaliseerd. Zo dragen we bij aan een aangename werksfeer die de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers bevordert. Dit zorgt weer voor een rustige omgeving waarin medewerkers zich beter kunnen concentreren.

Stiltewerkplek

Allereerst bieden stilte werkplekken een toevluchtsoord voor medewerkers die behoefte hebben aan een rustige en ongestoorde werkomgeving. Dit is vooral waardevol in open kantoorruimtes waar geluidsoverlast vaak voorkomt. Het stelt medewerkers in staat om zich te concentreren op complexe taken, wat de kwaliteit van het werk ten goede komt. Wilt u geluidsoverlast op kantoor voorkomen? Bijvoorbeeld de geluiden wanneer collega’s aan het overleggen zijn of wanneer er een telefoontje wordt gepleegd? 

We kunnen ook één of meerdere stiltewerkplekken creëren! Zo kunnen uw medewerkers tussendoor van werkplek verwisselen om een poosje in volledige stilte te kunnen werken. Straxs kan u hiermee helpen, begeleiden en ontzorgen tijdens de bedrijfsinrichting.

Creatieve werkplek

Een creatieve werkplek zorgt niet alleen voor meer productiviteit, maar ook voor meer inspiratie en motivatie. Dit wordt bereikt door een variatie aan kleuren en vormen te gebruiken in de inrichting, wat zorgt voor een levendige en energieke sfeer. Ook het beschikbaar stellen van verschillende soorten werkruimtes, zoals stille zones en brainstorm hoeken, helpt medewerkers om zich aan te passen aan verschillende werkstijlen en taken. Zo wordt een werkomgeving gecreëerd die niet alleen productief is, maar ook inspirerend en motiverend werkt.

Gezonde werkplek

Om een gezonde werkplek te creëren, letten wij ook op zaken als luchtkwaliteit en natuurlijk licht. Een goede luchtcirculatie helpt bij het verminderen van vermoeidheid en verhoogt de alertheid. Daarnaast heeft natuurlijk licht een positieve invloed op het welzijn en de stemming van de medewerkers. Verder wordt er aandacht besteed aan het gebruik van planten, die niet alleen de lucht zuiveren, maar ook zorgen voor een rustgevende en aangename omgeving. 

Het ergonomisch ontwerp van meubilair draagt bij aan een correcte houding en voorkomt lichamelijke klachten. Zo streven we ernaar om een werkomgeving te creëren die zowel gezond als bevorderlijk is voor de productiviteit. Straxs brengt volledig in kaart wat van belang is bij uw bedrijfsinrichting.

Bent u geïnteresseerd in onze bedrijfsinrichting? Neem contact op!

Wilt u ook bijdragen aan de productiviteit van uw medewerkers door middel van bedrijfsinrichting? Neem contact met ons op om een afspraak te maken! Onze interieurarchitecten staan voor u klaar om uw kantoor om te toveren tot een moderne, ergonomische werkplek.

Home Bedrijfsinrichting