Bedrijfsinrichting van Straxs

BEDRIJFSINRICHTING

Bent u op zoek naar een inrichtingspartner voor uw bedrijfsinrichting in Nederland? Dan bent u bij Straxs aan het juiste adres! Wij informeren, begeleiden, ontzorgen, verrassen en bieden waar u op rekent tijdens de inrichting van uw bedrijf! Met ons team van interieurarchitecten, onze servicedienst en specialisten kunnen wij uw organisatievisie vertalen naar een passende en ondersteunende bedrijfsinrichting. Graag vertellen we u meer hierover!

Een voorbeeld van Bedrijfsinrichting bij Straxs

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen bedrijfsinrichting

Bent u geïnteresseerd in onze bedrijfsinrichting? Vul bovenstaand formulier in.

Kantoorinrichting: een betere productiviteit​

Bij het inrichten van een kantoorruimte of een volledig bedrijfspand brengen onze interieurarchitecten eerst alle aspecten in kaart waar rekening mee gehouden moet worden.

Ergonomische werkplek

Naast het juist instellen van het bureau en de stoelen, hebben onder andere ook het licht, geluid, geur en kleuren invloed op ons welzijn en productiviteit. Wanneer een werkplek zo is ingericht dat er met al deze aspecten rekening wordt gehouden, heet dit een ergonomische werkplek.

Akoestische werkplek

Een van de aspecten waar onze interieurarchitecten tijdens de inrichting van uw bedrijf rekening mee houden is geluid. Geluid kan namelijk indringen en belemmerend zijn voor de productiviteit. Middels een akoestische werkplek wordt dit voorkomen, met als gevolg dat uw medewerkers productiever zijn.

Stiltewerkplek

Wilt u geluidsoverlast op kantoor voorkomen? Bijvoorbeeld de geluiden wanneer collega’s aan het overleggen zijn of wanneer er een telefoontje wordt gepleegd? Onze interieurarchitecten kunnen een of meerdere stiltewerkplekken creëren! Zo kunnen uw medewerkers tussendoor van werkplek verwisselen om een poosje in volledige stilte te kunnen werken.

Creatieve werkplek

Een creatieve werkplek zorgt niet alleen voor meer productiviteit, maar ook voor meer inspiratie en motivatie.

Gezonde werkplek

Al met al is het het belangrijkste dat een werkplek gezond wordt ingericht. Een gezonde werkplek draagt bij aan meer productiviteit. Bij het inrichten van een gezonde werkplek wordt er onder andere rekening gehouden met bovenstaande aspecten. Ook blijkt dat temperatuur, vochtgehalte, en nog meer aspecten bijdragen aan een gezonde werkplek. Onze interieurarchitecten kunnen volledig in kaart brengen wat van belang is bij uw bedrijfsinrichting.

Kantoor inrichten

Naast dat wij u kunnen adviseren over hoe u uw kantoorinrichting het beste kunt regelen, kunnen wij dit ook voor u realiseren. Denk aan traject management, ontwerpen, leveren en installeren. Dit behoort namelijk ook tot onze dienstverlening. Door ons brede assortiment kunnen we echt kijken wat er het beste aansluit aan uw wensen en de inrichting van uw kantoor volledig afstemmen op uw wensen.

Kantoor interieur

Zoals hierboven beschreven dragen onder andere de juiste instelling van een bureau en bureaustoel bij aan een ergonomische werkplek. Hierdoor is het belangrijk om het juiste kantoor interieur te kiezen. Naast dat onze interieurarchitecten u kunnen adviseren over de juiste bureaustoel voor op kantoor, kunnen zij ook voor een moderne inrichting van uw kantoorruimte zorgen.

Duurzaam kantoor

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de moderne, maar ook in de toekomstige samenleving. Ook bij Straxs dragen wij bij aan een beter milieu. Onze specialisten kunnen u dan ook middels duurzame kantoorinrichting adviseren over het inrichten van een duurzaam kantoor.

Creatief kantoor

Naast het juiste interieur en een duurzaam kantoor, kan een creatief kantoor bijdragen aan de motivatie van uw medewerkers! Denk hierbij aan verschillende kleuren en elementen aan de muren.

​Wilt u ook bijdragen aan de productiviteit van uw medewerkers door middel van bedrijfsinrichting? Neem contact met ons op om een afspraak te maken! Onze interieurarchitecten staan met bedrijfsinrichting Nederland voor u klaar om uw kantoor om te toveren tot een moderne en  ergonomische werkplek. Wilt u liever eerst een interieurontwerp van uw kantoor? Ook daarvoor kunt u contact met ons opnemen!

Inrichting bedrijfskantine

Een kantine is dé plek om even met uw collega’s te zitten en om even pauze te nemen van
het werk. Daarbij is het ook de locatie om even een drankje te doen op de late vrijdagmiddag en
om de weekend plannen met elkaar door te nemen. Kortom, de inrichting van de
bedrijfskantine mag niet vergeten worden in de organisatie!

Bent u geïnteresseerd in onze bedrijfsinrichting?
Wij helpen u graag verder.

Home Bedrijfsinrichting