Creatief kantoor

Creatieve werkplek

Is uw bedrijfsinrichting toe aan een update, maar weet u niet goed hoe u het aan moet pakken?

Creatieve werkplek

Is uw bedrijfsinrichting toe aan een update, maar weet u niet goed hoe u het aan moet pakken? Overweeg dan eens om een creatieve werkplek in te laten richten door Straxs! Wij creëren de creatieve werkplek van uw dromen, waar u en uw werknemers graag hun werkdagen doorbrengen

Een voorbeeld van Duurzame projectinrichting bij Straxs

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze creatieve werkplek?
Vul bovenstaand formulier in.

Waarom een creatieve werkplek?

Een creatief kantoor ziet er niet alleen prachtig uit, maar het zorgt er ook voor dat uw werknemers zich gelukkiger voelen en bovendien productiever zijn. Wat zo leuk is aan creatieve werkplekken, is dat vrijwel alles mogelijk is. U kunt het zo groot of klein aanpakken als u zelf wilt. Een paar nieuwe planten en wat meer kleur kunnen al wonderen doen.

Uit onderzoek is gebleken dat kleuren op de werkplek van invloed zijn op de creativiteit van werknemers. Niet alleen voor de creativiteit is kleur een goed idee, maar ook voor meer positiviteit. Kleur heeft namelijk ook een positieve invloed op ons humeur, wat vervolgens weer goed is voor de productiviteit. Kortom, het gebruik van kleur op de werkplek brengt enkel positieve zaken met zich mee.

Waarom een creatieve werkplek laten inrichten door Straxs?

Dat een creatieve werkplek een goed idee is, daar bent u inmiddels vast al van overtuigd. Maar waarom zou u ons inschakelen voor het inrichten van uw creatieve werkplek? Straxs helpt u bij het opzetten en voltooien van uw verandertraject en zorgt voor trajectontzorging. Ook zijn wij ons bewust van de invloed die wij hebben op het klimaat en streven we ernaar om klimaatneutraal te ondernemen.

Trajectontzorging

Met trajectontzorging wordt bedoeld dat wij u ontzien van alle zaken die komen kijken bij het gehele traject. Wij houden u gedurende het traject op de hoogte van alle vorderingen en u heeft te allen tijde de mogelijkheid om zaken in te brengen.

Duurzaamheid

Wij vinden duurzaamheid belangrijk en houden hier zoveel mogelijk rekening mee, zowel op het gebied van producten als bedrijfsprocessen. Door duurzaam te ondernemen houden wij rekening met toekomstige generaties.

Interesse? Neem contact op!

Bent u enthousiast geworden over het laten inrichten van een creatieve werkplek? Neem dan contact met ons op. Ook voor andere vragen op het gebied van bedrijfsinrichting kunt u bij ons terecht.

Bent u geïnteresseerd in onze creatieve werkplek?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Creatieve werkplek