Creatieve werkplek

Duurzaam kantoor

Met de term duurzaam kantoor kunnen verschillende zaken bedoeld worden. Duurzaamheid op kantoor kan zich namelijk op uiteenlopende manieren uiten. U kunt hierbij denken aan duurzaam meubilair of energiezuinige apparaten, maar ook milieuvriendelijke productietechnieken of het scheiden van afval zijn zaken die men terugziet in een kantoor. Met de volgende duurzaamheid tips, kunt u uw kantoor al vele malen duurzamer inrichten:

  • Ga voor verlichting met bewegingssensoren;
  • Zorg ervoor dat werknemers alle apparatuur uitschakelen na een dag werken;
  • Gebruik minder papier. Tegenwoordig kan vrijwel alles digitaal;
  • Laat werknemers vaker thuis werken, dit scheelt kosten en is daarnaast beter voor het milieu;
  • En zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Creatieve werkplek

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in ons duurzaam kantoor?
Vul bovenstaand formulier in.

Waarom een duurzaam kantoor?

Gelukkig realiseren steeds meer bedrijven zich dat een duurzame bedrijfsvoering van belang is. Niet alleen omdat bedrijven hier veel geld mee kunnen besparen, maar vooral om bij te dragen aan een wereld waar ook toekomstige generaties nog van kunnen genieten. Zoals u in bovenstaande duurzaamheid tips kan zien, hoeft het duurzaam inrichten van uw kantoor echt niet lastig te zijn. Een paar kleine aanpassingen kunnen uw werkplek al een stuk duurzamer maken. Natuurlijk kunt u het ook gelijk groots aanpakken, zodat uw bedrijf er de aankomende jaren weer tegenaan kan. Wij denken graag met u mee over de duurzame mogelijkheden voor uw kantoor.

Waarom een kantoor laten inrichten door Straxs?

Indien u ervoor kiest om Straxs in te schakelen als inrichtingspartner, kunt u rekenen op volledige trajectontzorging. Daarnaast helpt Straxs u niet alleen met het inrichten van een kantoor, maar houden wij zelf ook rekening met het milieu. Straxs streeft er namelijk naar om klimaatneutraal te ondernemen.

Trajectontzorging

Volledige trajectontzorging houdt in dat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Wij houden u op de hoogte van de vorderingen.

Duurzaamheidsmiddelen

Straxs maakt gebruik van verschillende duurzaamheidsmiddelen, om milieuverbeteringen te kunnen meten. Op de pagina ‘Middelen’ kunt u meer lezen over de richtlijnen waar Straxs zich aan houdt en aan welke normen Straxs op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Interesse? Neem contact op!

Wilt u meer weten over duurzaam inrichten of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Home Duurzaam kantoor