Creatief kantoor

Kantoorinrichting

Is uw kantoor toe aan een nieuwe inrichting?

Kantoorinrichting

Is uw kantoor toe aan een nieuwe inrichting? Of bent u net verhuisd naar een nieuw bedrijfspand? Inrichtingspartner Straxs is gespecialiseerd in kantoorinrichting! Ons team van interieurarchitecten staat voor u klaar voor de volledige inrichting. Wij informeren, begeleiden, ontzorgen, verrassen en bieden u waar u op rekent tijdens de inrichting van uw bedrijf. Dit doen wij onder andere door uw organisatievisie te vertalen naar een passende en ondersteunende bedrijfsinrichting. Neem contact op met onze specialisten of lees verder voor meer informatie!

Een voorbeeld van Duurzame projectinrichting bij Straxs

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze kantoorinrichting?
Vul bovenstaand formulier in.

De juiste kantoorinrichting voor een betere productiviteit

Waarom is het belangrijk om tijd en energie in uw kantoorinrichting te steken? Dat leggen we u graag uit! Allereerst brengen uw medewerkers veel tijd door op hun werkplek. Hierdoor is het belangrijk dat er een goede sfeer aanwezig is. De inrichting van de kantoorruimte en de keuze voor bepaald kantoor interieur dragen hieraan bij. Zo kan een creatief kantoor bijvoorbeeld zorgen voor gemotiveerde medewerkers. Bovendien zorgt een praktisch en mooi ingericht kantoor voor een betere productiviteit. Factoren als licht, geluid, geur en kleuren spelen onder andere een grote rol. Wanneer de inrichting van uw kantoor op al deze factoren is afgestemd, spreken we van een ergonomische werkplek!

Duurzame kantoorinrichting door Straxs

De interieurspecialisten van Straxs hebben alles in huis voor de volledige kantoorinrichting! Naast dat wij u kunnen adviseren over de bedrijfsinrichting, kunnen wij dit ook voor u realiseren. Ontwerpen, trajectmanagement, leveren en installeren behoren ook tot onze diensten. Bovendien staat duurzaamheid bij ons centraal. Doordat duurzaamheid een steeds grotere rol speelt in de moderne en toekomstige samenleving, zien wij dit als een belangrijk onderdeel in onze producten en bedrijfsprocessen.

Interesse? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in de diensten van Straxs BV? Neem contact met ons op! We staan graag voor u klaar om iets moois van uw kantoor te maken.

Bent u geïnteresseerd in onze kantoorinrichting?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Kantoorinrichting