Creatief kantoor

Kantoor interieur

Goed nadenken over nieuw kantoor interieur is zo gek nog niet.

Kantoor interieur

Goed nadenken over nieuw interieur is zo gek nog niet. U komt immers dagelijks op kantoor en spendeert hier een groot deel van uw dag. Waarschijnlijk is het eerste waar u aan denkt bij een kantoorinrichting dat het praktisch moet zijn. Het praktisch inrichten van uw kantoor is inderdaad niet onbelangrijk. Een werkplek moet immers ingericht zijn voor de werkzaamheden die een werknemer dient te verrichten. Hiernaast zijn er echter nog meer belangrijke aspecten binnen een bedrijfsinrichting, waarvan we u zouden aanraden dat u hier rekening mee houdt

Een voorbeeld van Duurzame projectinrichting bij Straxs

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in ons kantoor interieur?
Vul bovenstaand formulier in.

Het juiste kantoor interieur kiezen

Wij kunnen ons voorstellen dat u het lastig vindt om het juiste interieur te kiezen voor uw bedrijf. Daarom helpen wij u hier graag bij. We zouden u aan willen raden om bij uw keuze voor een kantoor meubel in ieder geval rekening te houden met onderstaande zaken:

  • Ergonomisch interieur;
  • Akoestische werkplek inrichting;
  • Kleur en andere creatieve  kantoormeubels;
  • Duurzaamheid.

Bovenstaande zaken zijn belangrijk om verschillende redenen. Zo dragen ergonomische kantoor meubels bij aan een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid. Akoestische kantoormeubelen zorgen voor meer rust op de werkplek. Ook kleur en creativiteit is van belang bij kantoorinrichten. Een creatief kantoor stimuleert namelijk de creativiteit en productiviteit van zijn werknemers. Tot slot, duurzaamheid. Het is van belang om rekening te houden met duurzaamheid bij het kiezen van een kantoormeubel, zodat ook toekomstige generaties nog van onze aarde kunnen genieten.

Waarom Straxs?

Zoals u ziet, komt er bij het kiezen van het juiste kantoor interieur meer kijken dan u misschien in eerste instantie zou denken. Indien u rekening wilt houden met bovenstaande punten, gaat hier bovendien veel tijd inzitten. Gelukkig is Straxs gespecialiseerd in allerlei soorten inrichtingen en nemen wij uw kantoor ook graag eens onder handen.

Trajectontzorging

Bij ons kunt u vertrouwen op volledige trajectontzorging. Wij coördineren het gehele traject en zorgen ervoor dat uw interieur volledig naar uw wens wordt gecreëerd.

Duurzaamheid

Wij houden bij al onze projecten rekening met duurzaamheid. Ons doel is klimaatneutraal te ondernemen, wat terug is te zien in onze bedrijfsprocessen en producten.

Interesse? Neem contact op!

Bent u benieuwd wat wij voor uw kantoor interieur kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in ons kantoor interieur?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Kantoor interieur