Creatieve werkplek

Creatief kantoor

Bent u op zoek naar een stijl voor uw kantoorinrichting, die net even anders dan anders is? Wellicht is een creatief kantoor dan wel wat voor u. Of uw bedrijf nou een creatief bureau is of zich richt op een totaal andere branche; een creatief kantoor werkt voor iedereen. Wij vertellen u hier graag meer over!

Creatieve werkplek

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in ons creatief kantoor?
Vul bovenstaand formulier in.

Waarom een creatief kantoor?

De effecten van de ruimtes waarin we werken worden vaak onderschat. Een creatieve werkplek stimuleert productiviteit en is bovendien goed voor nieuwe creatieve ideeën. Bij een creatief kantoor kunt u denken aan glijbanen en andere extreme dingen, maar u kunt het vanzelfsprekend ook subtieler aanpakken. Soms kunnen gekleurde accenten in de inrichting, of op de muren, al zorgen voor een verbetering. Het is immers bewezen dat kleur invloed heeft op ons humeur en daarmee ook op onze productiviteit.

Tot slot is een creatief kantoor niet alleen prettig voor werknemers, maar ook voor de indruk die klanten en/of zakenrelaties hebben van uw bedrijf. Een prachtig kantoor komt professioneel en daarnaast ook succesvol over.

Waarom een creatief kantoor laten inrichten door Straxs?

Als inrichtingspartner maakt u via Straxs gebruikt van trajectontzorging, waarmee u de inrichting van uw creatieve kantoor dus geheel aan ons overlaat. Daarnaast geven wij om duurzaamheid en voeren wij dit zoveel mogelijk door in onze producten en bedrijfsprocessen. Hieronder leest u meer over trajectontzorging en duurzaamheid.

Trajectontzorging

Onze trajectontzorging bespaart u veel tijd en moeite. Gedurende het kennismakingsgesprek bespreken we onze werkwijze, uw wensen en budget. Hierna gaan wij aan de slag en zullen wij uw gehele creatieve kantoor inrichten. U heeft tijdens dit proces te allen tijde de mogelijkheid om zaken in te brengen en daarbij zullen wij u informeren over de voortgang.

Duurzaamheid

Straxs geeft om duurzaamheid en draagt graag bij aan een beter milieu. Duurzaamheid speelt immers niet alleen nu een rol, maar heeft ook een grote impact op toekomstige generaties. Wij streven er dan ook naar om klimaatneutraal te werk te gaan.

Interesse? Neem contact op!

Bent u enthousiast over het creatieve kantoor? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bij ons terecht voor zowel vragen over creatieve kantoren als voor andere zaken.

Home Creatief kantoor