Creatieve werkplek

Ergonomische werkplek

Een ergonomische werkplek is een werkplek waar men de mogelijkheid heeft om ergonomisch te werken. Ergonomisch werken is een zeer waardevolle toevoeging aan uw kantoor, aangezien dit specifieke manier van inrichten bijdraagt aan een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid. Een werkplek inrichten zorgt ervoor dat uw werknemers beter in hun vel zitten, wat vervolgens resulteert in een goede werksfeer.

Creatieve werkplek

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze ergonomische werkplekken?
Vul bovenstaand formulier in.

Wat is een ergonomische werkplek?

Een ergonomische werkplek is een werkplek waar werknemers hun werk in een goede lichaamshouding kunnen doen. Vele onderzoeken hebben aangetoond dat te veel zitten niet goed is voor ons lichaam. Recentelijk zijn dan ook de stabureaus in het leven geroepen. Stabureaus zijn een perfect voorbeeld van een meubelstuk dat men terugziet in een ergonomisch ingerichte werkplek. Onder andere het meubilair, maar ook andere hulpmiddelen, kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van een werknemer. Deze behoeften zijn mede afhankelijk van lichaamslengte en de werkzaamheden die een werknemer uitvoert.

Bij een ergonomisch ingerichte beeldschermwerkplek denkt u waarschijnlijk allereerst aan een op maat afgestelde (sta)tafel of stoel. Ergonomische inrichting kan echter ook in andere zaken worden teruggezien. U kunt hierbij denken aan een toetsenbord, muis of beeldscherm. Aanvullend kan een voetensteuntje of laptophouder ook zorgen voor een betere ergonomische werkhouding.

Waarom een ergonomische werkplek laten inrichten door Straxs?

Straxs bestaat uit een team van professionals, die uw wensen zullen vertalen naar een interieurvisie. Wij gaan hierbij merkonafhankelijk te werk, waardoor werkelijk alles mogelijk is. Onze trajectontzorging zorgt ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken over alle organisatorische zaken die komen kijken bij een inrichtingsproject. Bovendien staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel, waardoor Straxs dus ook een milieubewuste keuze is.

Trajectontzorging

Wanneer u voor Straxs kiest, kunt u rekenen op trajectontzorging. Dit houdt in dat wij alles voor u zullen regelen met betrekking tot het traject en u zich hier dus geen zorgen om hoeft te maken. Wij houden u altijd op de hoogte van de vorderingen en gedurende het project kunt u altijd bij ons terecht voor vragen en/of opmerkingen.

Duurzaamheid

Straxs streeft ernaar om klimaatneutraal te ondernemen. Wij geven om het milieu en denken hierbij ook aan toekomstige generaties. Lees meer over duurzaamheid bij Straxs!

Interesse? Neem contact op!

Voor vragen of advies over de ergonomische inrichting van uw werkplek kunt u altijd bij ons terecht. Wij denken graag met u mee over het ergonomisch inrichten van uw werkplek. Neem contact met ons op!

Home Ergonomische werkplek