Bedrijfsinrichting van Straxs

Inrichting bedrijfskantine

Is uw bedrijfskantine toe aan een update, maar weet u niet goed hoe u het aan moet pakken?

Inrichting bedrijfskantine, waar moet allemaal op gelet worden?

Een kantine is dé plek om even met uw collega’s te zitten en om even pauze te nemen van het werk. Daarbij is het ook de locatie om even een drankje te doen op de late vrijdagmiddag om even de weekend plannen met elkaar door te nemen. Kortom, de inrichting van de bedrijfskantine mag niet vergeten worden in de organisatie!

Bij Straxs weten wij maar al te goed dat de bedrijfskantine van essentieel belang is voor elke organisatie. Neem daarom snel contact met ons op om erachter te komen hoe wij de inrichting van de bedrijfskantine helemaal aan uw organisatie aanpassen!

Straxs is trotse partner van de KNVB

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze bedrijfskantine inrichting?
Vul bovenstaand formulier in.

Zorg voor een groene inrichting bij uw bedrijfskantine

Bij Straxs zijn wij erg fan van duurzaamheid en groen in de bedrijfsinrichting. Planten zorgen voor een ontspannen sfeer en voor een gezondere lucht. Het enige nadeel is dat de planten wel verzorgd moeten worden. Maar dat klusje is voor niemand een straf!

Een gezonde geest huist in een gezond lichaam

Dus zorg ook voor gezonde en lekker lunches in de pauze. Dit kan al kleinschalig door middel van een fruitschaal die wekelijks wordt aangevuld. Maar dit kan ook grootschalig door gezonde lunches aan te bieden dat bereid wordt in de keuken. Op deze manier ontzorgt u de medewerkers van het maken van de lunch, wat weer voor meer service en waardering zorgt.

Laat de identiteit van uw organisatie terugkomen in de kantine

Maar zorg er wel voor dat de uitstraling van de bedrijfskantine er anders uitziet dan de werkomgeving van de werknemers. Zorg voor comfort, gezelligheid en een aangename sfeer, zodat de werknemers uitrusten en weer energie hebben na de pauze. Straxs weet als geen ander hoe de inrichting van de kantine daar een bijdrage aan levert. Denk aan de verlichting, de meubels, maar ook de akoestiek. Onze specialisten hebben oog voor dit soort aspecten en geven u passend advies wanneer u toe bent aan een nieuwe inrichting van uw kantine.

Interesse? Neem dan snel contact op met Straxs en dan kijken we samen wat wij voor uw organisatie mogen betekenen!

Bent u geïnteresseerd in onze bedrijfskantine inrichting?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Inrichting bedrijfskantine