Creatief kantoor

Horeca projectinrichting

Horeca projectinrichting is een vak op zich.

HORECA PROJECTINRICHTING

Horeca projectinrichting is een vak op zich. Zoals u zich kunt voorstellen, is het geheel anders dan bijvoorbeeld de inrichting van een kantoor of winkel. Gelukkig bestaat ons team uit ervaren specialisten, die graag met u meedenken over de keuze van geschikt horeca meubilair en de inrichting hiervan. We vertellen u hier graag meer over!

Een voorbeeld van Duurzame projectinrichting bij Straxs

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze horeca projectinrichting?
Vul bovenstaand formulier in.

Waar moet ik rekening mee houden?

Bij de inrichting van een horecazaak is het horeca meubilair extra belangrijk. Meubilair heeft de kracht om een gevoel over te brengen aan mensen. Zo kunt u kiezen voor huiselijk meubilair, chique meubilair, trendy meubilair, etc. Voor welke stijl u ook gaat, gastvrijheid is belangrijk binnen elke stijl. U wilt immers dat uw gasten zich thuis voelen en bovendien vaker naar uw horecazaak zullen komen. Wij zullen er door middel van onze projectinrichting dan ook voor zorgen dat gasten zich thuis zullen voelen in uw zaak.

Waarom horeca projectinrichting door Straxs?

Stoelen, banken, tafels, barstoelen, loungemeubelen; bij Straxs heeft u alle keuze op het gebied van horeca meubelen. Wij zijn namelijk een merkneutrale inrichtingspartner, waardoor u kunt kiezen uit vrijwel alle horeca meubels. Bovendien zorgen zij voor trajectontzorging en zijn wij voorstanders van duurzaam ondernemen.

Trajectontzorging

Hoe groots uw plannen voor uw projectinrichting ook zijn, u kunt bij ons rekenen op trajectontzorging. Dit betekent dat wij het gehele traject coördineren en alles van A tot Z voor u regelen. Dit zal u veel tijd en energie besparen.

Duurzaamheid

Het thema duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om niet alleen te denken aan onze huidige wereld, maar ook aan de wereld voor toekomstige generaties. Straxs streeft ernaar om klimaatneutraal te ondernemen, waardoor uw keuze voor ons indirect bijdraagt aan een gezondere wereld.

Interesse? Neem contact op!

Indien u geïnteresseerd bent om uw horeca projectinrichting aan ons uit te besteden, gaan we graag eens met u in overleg om uw wensen door te nemen. Mocht u nog vragen hebben over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van projectinrichting, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bent u geïnteresseerd in onze horeca projectinrichting?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Horeca projectinrichting