Creatief kantoor

Gezonde werkplek

Elke werknemer verdient het om te werken op een gezonde werkplek.

Gezonde werkplek

Elke werknemer verdient het om te werken op een gezonde werkplek. Een gezonde werkplek is een plek waar uw werknemers elke dag met plezier werken. Door uw werknemers een gezonde werkomgeving te bieden, laat een bedrijf zien dat zijn werknemers ertoe doen. Een gezonde bedrijfsinrichting zorgt dan ook voor gemotiveerde werknemers met een hogere productiviteit. Een win-win situatie dus!

Een voorbeeld van Duurzame projectinrichting bij Straxs

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze gezonde werkplekken?
Vul bovenstaand formulier in.

Waar moet een gezonde werkplek aan voldoen?

De term gezonde werkplek klinkt wellicht nog wat abstract. Daarom willen we u op deze pagina enkele concrete voorbeelden geven. Hieronder vindt u enkele zaken waar een goede werkplek aan moet voldoen:

  • Genoeg daglicht;
  • Goede akoestiek. Meer hierover leest u op de pagina Akoestische werkplek;
  • Planten;
  • Ergonomische inrichting. Op de pagina Ergonomische werkplek leest u hier meer over;
  • Aantrekkelijk interieur. Meer hierover kunt u vinden op de pagina Creatief kantoor.

Straxs helpt u graag bij de inrichting van een gezonde werkomgeving. De hierboven genoemde punten zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Wij zijn benieuwd naar uw eigen ideeën en denken hierover graag met u mee.

Waarom een gezonde werkplek laten inrichten door Straxs?

Een werkplek zorgt voor meer werkplezier en is goed voor de gezondheid van uw werknemers. Straxs is een professionele inrichtingspartner, bestaande uit specialisten op het gebied van interieur. Wij nemen u de zorgen van het bouwproject uit handen en houden hierbij bovendien rekening met het milieu.

Trajectontzorging

Kiest u voor Straxs? Dan kiest u voor trajectontzorging. Geen zorgen over alle zaken die komen kijken bij de inrichting van uw werkplek. Aan u enkel de taak om uw wensen met ons te delen, de rest doen wij. Wij houden ervan om transparant te communiceren en zullen u dus te allen tijde op de hoogte houden van alle vorderingen.

Duurzaamheid

Straxs staat voor duurzaamheid en streeft er naar om klimaatneutraal te ondernemen. Duurzaamheid wordt bij Straxs doorgevoerd in zowel de producten als de bedrijfsprocessen.

Interesse? Neem contact op!

Wilt u meer weten over een gezonde werkomgeving? Of heeft u andere vragen op het gebied van bedrijfsinrichting? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze gezonde werkplekken?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Gezonde werkplek