Creatieve werkplek

Akoestische werkplekken

Akoestische werkplekken nemen een steeds belangrijkere plek in binnen de hedendaagse bedrijfsinrichting en zijn bovendien een slimme keuze voor open kantoren. In dit type kantoren is er immers vaak sprake van veel hectiek en lawaaierigheid, wat werkprestaties niet ten goede komt. Werkplekken zorgen voor meer rust op de werkplek, wat zorgt voor een prettige werksfeer. Maar wat is een akoestische werkplek precies? En wat kan Straxs hierin voor u betekenen? Dat vertellen we u graag!

Creatieve werkplek

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze akoestische werkplek?
Vul bovenstaand formulier in.

Wat is een akoestische werkplek?

Een akoestische werkplek zorgt ervoor dat werknemers in een rustige omgeving kunnen werken. Dit komt door de absorberende eigenschappen van het materiaal waar akoestische units van gemaakt zijn. Naast een goede akoestiek, heeft u met een werkplek inrichting ook meer privacy. Kijkend naar deze voordelen is het dan ook niet gek dat akoestische werkplekken door werknemers als fijner worden ervaren, dan een open kantoor. Akoestische werkplekken zijn er in vele soorten en maten. Aan u de keuze hoe uw home office of kantoor wordt ingedeeld.

Waarom een akoestische werkplek laten inrichten door Straxs?

Indien u Straxs inschakelt bij het inrichten van uw akoestische werkplek, bent u verzekerd van trajectontzorging. Bovendien zijn we ons bewust van het milieu en proberen we zoveel mogelijk klimaatneutraal te ondernemen. Wanneer u kiest voor Straxs, draagt u dus onbewust bij aan een duurzamere wereld.

Trajectontzorging

Wanneer u voor ons kiest, kunt u rekenen op trajectontzorging. In een kennismakingsgesprek zullen we ingaan op onze werkwijze, uw wensen en het budget. Vervolgens kunt u alles aan ons overlaten, terwijl wij aan de slag gaan met de inrichting van uw akoestische werkplek. Gedurende het traject kunt u rekenen op transparantie en zeggenschap. Dankzij trajectontzorging bespaart u heel veel tijd en moeite en daarbij kunt u rekenen op het beste resultaat.

Duurzaamheid

Wij vinden duurzaamheid belangrijk, zowel bij producten als bedrijfsprocessen. Duurzaamheid speelt immers niet enkel een rol in de huidige tijd, maar heeft ook veel invloed op de toekomst. Straxs doet dan ook graag op een maatschappelijk verantwoorde manier zaken.

Interesse? Neem contact op!

Heeft u na het lezen van deze pagina over akoestische werkplekken interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Home Akoestische werkplek