Creatieve werkplek

Duurzame Projectinrichting

Indien u, net als Straxs, veel waarde hecht aan duurzaam ondernemen, adviseren we u om een duurzame projectinrichting te overwegen voor uw bedrijf. Vooral bij de inrichting van een werkplek.

Duurzame PROJECTINRICHTING

Indien u, net als Straxs, veel waarde hecht aan duurzaam ondernemen, adviseren we u om een duurzame projectinrichting te overwegen voor uw bedrijf.

Creatieve werkplek

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze projectinrichting?
Vul bovenstaand formulier in.

Wat is duurzame projectinrichting?

Projectinrichting omvat alles wat met de inrichting van kantoren, bedrijfspanden of winkels te maken heeft. Duurzame projectinrichting houdt, in tegenstelling tot ‘gewone’ projectinrichting, rekening met duurzaamheid. Zo wordt er bij de inrichting van een duurzaam kantoor rekening gehouden met energiezuinigheid en onderhoudsvriendelijkheid. Daarnaast wordt er gekozen voor duurzaam meubilair en duurzame stoffering en vloeren.

Een projectinrichting kan zo groot of klein aangepakt worden als u wenst. Wilt u uw gehele kantoor op duurzame wijze herindelen? Komt voor elkaar. Is uw kantoor al grotendeels duurzaam ingericht, en zou u nog maar enkele kleine dingen willen aanpassen qua inrichting? Ook prima. Of het nou om een kleine of grote herinrichting gaat, Straxs helpt u hier graag bij.

Waarom Straxs?

Straxs vindt duurzaamheid ontzettend belangrijk en vindt het geweldig dat u een projectinrichting overweegt. Onze professionals zullen alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat u tevreden bent over uw project. Zo zal uw heringerichte kantoor er niet alleen prachtig uitzien, uw bedrijf zal ook bijdragen aan een duurzamere wereld.

Trajectontzorging

Hoe klein of groot uw herinrichtingsplannen ook zijn, wij zorgen voor gehele trajectontzorging. Dit houdt in dat wij het gehele traject zullen coördineren en alles van A tot Z voor u zullen regelen. Dit scheelt u veel tijd en moeite.

Duurzaamheid

Naast het feit dat Straxs u graag helpt met uw project, ondernemen wij zelf ook duurzaam. Straxs streeft er zelfs naar om klimaatneutraal te ondernemen, wat inhoudt dat de acties van ons bedrijf geen invloed hebben op het milieu. Super, toch?

Home Duurzame projectinrichting