Creatief kantoor

Projectmeubels

Bent u op zoek naar de geschikte projectinrichting voor uw (horeca)bedrijf, instelling of school?

Projectmeubels

Bent u op zoek naar de geschikte projectinrichting voor uw (horeca)bedrijf, instelling of school? Bij Straxs bent u aan het juiste adres voor de geschikte projectmeubels voor uw organisatie. Of u nu houdt van moderne meubelen, of de voorkeur geeft aan klassiek of artistiek, wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste projectmeubelen.

Een voorbeeld van Duurzame projectinrichting bij Straxs

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze projectmeubels?
Vul bovenstaand formulier in.

Wat zijn projectmeubels?

Het begrip projectmeubels verwijst naar al het meubilair dat komt kijken bij uw projectinrichting. Wat voor projectmeubilair u nodig heeft is natuurlijk afhankelijk van uw organisatie. Heeft u een horecazaak? Dan zullen de projectmeubels geschikt moeten zijn voor uw horeca projectinrichting. U kunt hierbij denken aan barkrukken, loungestoelen, eettafels, etc. Zoekt u projectmeubels voor uw kantoor? Dan zullen we met u kijken naar geschikte werkplekken, bureaus en andere zaken die voorzien in de behoeften van uw werknemers.

Kortom, projectmeubelen zijn voor ieder project anders. We kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Er is immers veel aanbod, wat de keuze niet gemakkelijk maakt. Daarom adviseren wij u graag bij het maken van een keuze die past bij u en uw organisatie.

Waarom Straxs?

Naast het feit dat u bij Straxs terecht kunt voor vragen en advies, heeft Straxs een ongelooflijk breed aanbod aan producten. Wij zijn namelijk een merkonafhankelijke inrichtingspartner, wat inhoudt dat wij niet gebonden zijn aan één merk. Indien u voor ons kiest, zullen we allereerst een kennismakingsgesprek met u inplannen. In dat gesprek zullen we het hebben over uw wensen en wat wij daarin voor u kunnen beteken. Indien alles akkoord is, zorgen wij voor de gehele trajectontzorging. Bovendien houden wij te allen tijde rekening met duurzaamheid.

Trajectontzorging

Onze trajectontzorging zal u veel tijd en moeite schelen. Wij regelen alles van A tot Z en houden u altijd op de hoogte van de vorderingen.

Duurzaamheid

Straxs geeft om duurzaamheid, wat terug te zien is in ons productaanbod en onze bedrijfsprocessen. Bovendien streven wij ernaar om klimaatneutraal te ondernemen.

Interesse? Neem contact op!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van projectmeubels? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor vragen op het gebied van projectmeubels of projectinrichting kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag!

Bent u geïnteresseerd in onze projectmeubels?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Projectmeubels