Schoolmeubilair van Straxs

Schoolmeubilair

Om een school op de juiste manier in te richten is het juiste schoolmeubilair van groot belang.

Schoolmeubilair

Om een school op de juiste manier in te richten is het juiste schoolmeubilair van groot belang. Welk soort meubilair het beste bij uw situatie past is echter afhankelijk van de school. Wilt u een basisschool inrichten? Dan adviseren wij u hufterproof meubilair te kiezen. Bij een middelbare school komt flexibel meubilair beter van pas. We vertellen u graag meer over meubilair en hoe onze interieurspecialisten u kunnen ondersteunen bij de schoolinrichting!

Een voorbeeld van Duurzame projectinrichting bij Straxs

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze schoolmeubilair?
Vul bovenstaand formulier in.

Soorten schoolmeubilair

Zoals eerder beschreven hangt het juiste type schoolmeubilair af van de soort school. Wij lichten twee specifieke soorten schoolmeubilair graag toe.

Hufterproof meubilair

Hufterproof meubilair is een aanduiding voor meubilair dat bestand is tegen vandalisme. Wanneer u een basisschool moet inrichten komt hufterproof meubilair goed van pas. Jonge kinderen op een basisschool willen nog wel eens schade aanbrengen aan het meubilair, bijvoorbeeld tijdens het spelen. Hufterproof meubilair is daarom van zo min mogelijk onderdelen gemaakt die men kan vernielen. Daarnaast bevatten de tafels en stoelen een polycoating, wat ervoor zorgt dat de bekleding watervast en vlekbestendig is.

Flexibel meubilair

Flexibel meubilair is meubilair dat gemakkelijk aan te passen of te verplaatsen is. Denk hierbij aan tafels op wielen en stoelen van licht gewicht. Dit is voornamelijk handig als de leerlingen een toets moeten maken en de tafels uit elkaar geschoven moeten worden. Daarnaast is flexibel meubilair ook vaak te vinden in de kleuterklassen, zodat de tafels gemakkelijk weggeschoven kunnen worden wanneer er bijvoorbeeld een kring gemaakt wordt.

Waarom schoolmeubilair van Straxs?

Het fijne aan het schoolmeubilair van Straxs is dat u overal uit kan kiezen! Wij gaan namelijk merkonafhankelijk te werk en zijn dus niet verbonden aan één merk. Bovendien staat duurzaamheid bij ons centraal en kunnen we voor de volledige ontzorging van uw traject zorgen.

Duurzaamheid

Straxs hecht veel waarde aan duurzaamheid, wat wordt doorgevoerd in zowel de producten waarmee wij werken als in onze bedrijfsprocessen. Bovendien streeft Straxs ernaar om klimaatneutraal te ondernemen, wat inhoudt dat ons handelen geen invloed heeft op het milieu.

Trajectontzorging

Naast ondersteuning voor het kiezen van het juiste schoolmeubilair kunnen onze specialisten ook de volledige schoolinrichting voor u uit handen nemen. U kunt bij ons dus rekenen op trajectontzorging. Dit houdt in dat wij het gehele inrichtingsproces van A tot Z voor u op zullen pakken. Natuurlijk houden wij u gedurende het gehele traject op de hoogte van de vorderingen.

Interesse? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van schoolmeubilair? Of bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze schoolmeubilair?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Schoolmeubilair