Creatief kantoor

Flexibel meubilair

Scholen kiezen steeds vaker voor flexibel meubilair.

Flexibel meubilair

Scholen kiezen steeds vaker voor flexibel meubilair. Kijkende naar de voordelen die flexibele meubelen met zich meebrengen is dit ook niet gek. Op deze pagina zal er in worden gegaan op wat flexibele meubilair is en waarom uw school hiervoor zou kunnen kiezen!

Een voorbeeld van Duurzame projectinrichting bij Straxs

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in ons meubilair?
Vul bovenstaand formulier in.

Wat is flexibel meubilair?

Dit is meubilair dat gemakkelijk aan te passen of te verplaatsen is. U kunt hierbij denken aan tafels op wielen en lichtgewicht stoelen. Een nog flexibelere optie, is het gebruikmaken van een modulair systeem. Meubilair dat bestaat uit een modulair systeem bestaat uit kleine onderdelen die gezamenlijk een meubel vormen. Een voorbeeld hiervan is het inzetten van blokken om een bank te creëren of kistjes die tot een kast omgevormd kunnen worden.

Waarom flexibel meubilair?

Er is tegenwoordig steeds meer behoefte aan een flexibele schoolinrichting, waarbij ruimtes voor verschillende doeleinden ingezet kunnen worden. Flexibel schoolmeubilair zorgt ervoor dat een klaslokaal, aula of andere centrale ruimte snel heringericht kan worden indien een situatie hierom vraagt.

Waarom meubilair van Straxs?

Het fijne aan het flexibele meubilair van Straxs, is dat u vrijwel overal uit kan kiezen. Dit komt omdat wij merkonafhankelijk te werk gaan en dus niet verbonden zijn aan één merk. Bovendien zorgen wij voor trajectontzorging en denken wij aan het milieu.

Trajectontzorging

Indien u Straxs inschakelt om uw school flexibel in te richten, kunt u rekenen op trajectontzorging. Dit houdt in dat wij het gehele inrichtingsproces van A tot Z voor u op zullen pakken. Natuurlijk houden wij u gedurende het gehele traject op de hoogte van de vorderingen.

Duurzaamheid

Straxs hecht veel waarde aan duurzaamheid, wat wordt doorgevoerd in zowel de producten waarmee wij werken als in onze bedrijfsprocessen. Bovendien streeft Straxs ernaar om klimaatneutraal te ondernemen, wat inhoudt dat ons handelen geen invloed heeft op het milieu.

Interesse? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van flexibel meubilair? Of bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in ons flexibel meubilair?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Flexibel meubilair