Creatieve werkplek

Hufterproof meubilair

Bent u bij het kopen van nieuwe schoolstoelen bang dat ze binnen de kortste keren weer beschadigd of kapot zullen zijn? Hartstikke begrijpelijk. Helaas komt vandalisme vaak voor binnen de schoolomgeving. Hufterproof meubilair biedt hiervoor een uitkomst. Graag vertellen we u hier meer over!

Creatieve werkplek

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in ons meubilair?
Vul het bovenstaand formulier in.

Wat is hufterproof meubilair?

Hufterproof meubilair is een aanduiding voor meubilair dat bestand is tegen vandalisme. Helaas willen jonge kinderen en tieners nog wel eens opzettelijk schade toebrengen aan het meubilair. Het meubilair wordt beschadigd, kapot gemaakt of voorzien van teksten. Indien u kiest voor hufterproof meubels, zal de kans kleiner zijn dat er schade toegebracht wordt aan uw schoolinrichting.

Bij het ontwerp van meubilair is ervoor gezorgd dat de schoolmeubels uit zo weinig mogelijk onderdelen bestaan die men kan vernielen. Bovendien wordt er vaak gebruik gemaakt van een polycoating, wat resulteert in hufterproof meubilair. De polycoating zorgt ervoor dat bekleding van tafels en stoelen hufterproof is, aangezien het oppervlakte watervast en vlekbestendig is. Dit houdt echter niet in dat meubilair saai hoeft te zijn. Houdt u van vintage schoolstoelen? Of schoolstoelen met een industriële stijl? Ook binnen deze interieurstijlen zijn hufterproof varianten beschikbaar.

Waarom hufterproof ?

Zoals hierboven al is beschreven, is ons meubilair voorzien van een polycoating. Deze coating zorgt er ook voor dat uw schoolmeubilair gemakkelijker is schoon te maken, waardoor het lang in goede staat blijft en vele jaren mee zal gaan. Hufterproof is dus ook een duurzame keuze, aangezien u niet om de zoveel jaar nieuw meubilair aan hoeft te schaffen.

Waarom meubilair van Straxs?

Straxs werkt merkonafhankelijk, wat inhoudt dat u bij ons ruime keuze heeft uit hufterproof meubilair. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op trajectontzorging, wat u veel tijd en moeite zal schelen. Tot slot draagt uw keuze voor Straxs bij aan een duurzamere wereld, aangezien wij ernaar streven om klimaatneutraal te ondernemen.

Trajectontzorging

Wij bieden trajectontzorging, wat inhoudt dat we het gehele traject voor u zullen coördineren en uitvoeren. Wij houden u natuurlijk op de hoogte van alle vorderingen.

Duurzaamheid

Kiest u voor Straxs? Dan geeft u om duurzaamheid. Wij vinden het belangrijk om op een maatschappelijke verantwoorde wijze te handelen, wat we doorvoeren in onze producten en bedrijfsprocessen.

Interesse? Neem contact op!

Heeft u interesse in hufterproof meubilair? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Home Hufterproof meubilair