Bedrijfsinrichting van Straxs

Onderwijs inrichting

Op kantoor zijn er veel verschillende manier om uw werkplek in te richten.

Onderwijs inrichting is een klus waar veel bij komt kijken. In het onderwijs draait het namelijk niet alleen om de klaslokalen, lerarenkamers en vergaderruimtes. Nee, de overige ruimtes zoals de mediabibliotheek, kantines en rustruimtes moeten ook met alle aandacht ingericht worden.

Bij Straxs staan wij voor u klaar om u te ontzorgen van dit gehele traject. Onze specialisten staan voor u klaar voor de inrichting van uw basisonderwijs, middelbaar onderwijs of beroepsonderwijs. Wij vertalen de visie en ambitie van uw school naar een passende en ondersteunende onderwijs inrichting. Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op of lees verder!

SOTOG Doetinchem afbeelding 6

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze onderwijs inrichting?
Vul bovenstaand formulier in.

Geluid, kleur en licht

Bij onderwijs inrichting wordt eerst samen met u bepaald hoe de visie en ambitie van uw onderwijsinstelling zich gaan vertalen in de inrichting. Denk daarbij aan de akoestiek, het kleurgebruik en de verlichting. Deze bepaling is essentieel, want het gaat ook invloed hebben op de productiviteit van de leerlingen en de leerkracht. Het is namelijk de basis van het inrichten.

Schoolmeubilair

Vervolgens wordt bepaald welk schoolmeubilair geschikt is voor uw onderwijs inrichting. Bij dit proces luisteren wij naar uw wensen, maar geven wij u ook passend advies. Want ook de meubelen moeten passen in de thema van uw onderwijsinstelling.

Wanneer u de eigenaar van een basisschool of peuterspeelzaal bent, dan raden wij u aan om hufterproof meubilair te gebruiken. Hufterproof betekent dat het meubilair tegen een stootje kunnen van de kinderen. Wij maken de meubels voor u op maat, zodat het bijdraagt aan de sfeer van uw ruimte.

Ook is het verstandig om op een basisschool gebruik te maken van flexibel meubilair. Dit is ideaal wanneer er vaak geschoven wordt met de meubels. Dit is ook van toepassing bij het voortgezet onderwijs.

Inrichting van overige ruimtes

De meubels zijn niet alleen bedoeld voor de klaslokalen, maar ook voor de andere ruimtes van uw onderwijsinstelling, zoals de kantine of aula. De school inrichting van de overige ruimtes krijgt over het algemeen een andere inrichting dan de klaslokalen. De
mediabibliotheek krijgt een inrichting dat rustgevend aanvoelt en de kantines een wat speelse inrichting.

Heeft u interesse om u zich te laten ontzorgen van onderwijs inrichting?

Neem dan contact op met Straxs. Onze interieurarchitecten staan klaar om een veilige en vertrouwde omgeving voor uw leerlingen en leerkrachten te creëren.

Bent u geïnteresseerd in onze onderwijs inrichting?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Onderwijs inrichting