Werkkamer inrichting

Hoe moet ik een kinderopvang ruimte inrichten?

Bij Straxs krijgen wij vaak vragen over hoe u een kinderopvang ruimte moet inrichten. Dit is een moeilijke vraag, omdat het per kinderopvang verschilt. Bij Straxs richten we namelijk de kinderopvang in op maat van uw organisatie. Toch zijn er enkele tips die bij alle kinderopvang ruimtes van toepassing zijn.

Inrichting kinderopvang 1

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze kinderopvang ruimte?
Vul bovenstaand formulier in.

Gebruik duurzaam meubilair

Niet alleen zijn duurzame meubels goed voor het milieu, maar ze gaan ook langer mee. Duurzaam meubilair is gemaakt van materiaal van hoogwaardige kwaliteit en is daarom zeer voordelig voor de inrichting van een kinderopvang.

Maar het belangrijkste van duurzame meubels is dat u een bijdrage levert aan een beter milieu en daar werkt Straxs graag aan mee. Wilt u meer weten over ons duurzaamheidsbeleid? Bekijk dan onze pagina over duurzaamheid.

Maak gebruik van hufterproof meubilair

Het wil wel eens voorkomen dat kinderen schade toebrengen aan het meubilair. Wees daarop voorbereid door hufterproof meubilair aan te schaffen. Dit meubilair bestaat uit zo weinig mogelijk onderdelen die de kinderen kapot kunnen maken. Daarbij wordt gebruik gemaakt van polycoating. Dat zorgt voor een watervast en vlekbestendig oppervlakte.

Laat de inrichting van uw kinderopvang ruimte op maat maken

Geen enkele kinderopvang is hetzelfde, ze hebben allemaal hun eigen identiteit. Laat daarom uw eigen kinderopvang inrichting op maat maken door Straxs. Bij Straxs nemen wij de tijd om naar uw wensen en ideeën te luisteren en geven wij u passend advies over het ontwerp van uw kinderopvang. Vervolgens ontzorgen wij u van het gehele project en zorgen wij voor het meubilair en inrichting. Daarbij kunt u bezig met andere werkzaamheden terwijl wij voor u aan de slag gaan.

Op deze manier wordt uw kinderopvang een omgeving waar uw personeel en de kinderen samen komen om te groeien en te ontdekken. Dit zorgt voor de beste schoolinrichting. Heeft u interesse of zit u nog met vragen? Twijfel niet en neem direct contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze kinderopvang ruimte?
Vul bovenstaand formulier in.

Home kinderopvang ruimte