Werkkamer inrichting

Inrichting kinderopvang

In deze moderne tijd werken veel mensen allang niet meer alleen op kantoor.

Inrichten kinderopvang door Straxs!

Bij Straxs weten wij als geen ander hoe belangrijk de inrichting van uw kinderopvang is. Een kinderopvang moet voor de kinderen als thuis voelen, zodat ze veiligen kunnen spelen en zich ontwikkelen. Daarbij wordt door Straxs de inrichting van uw kinderopvang op maat gemaakt voor uw personeel.

Wanneer u als kinderdagverblijf contact opneemt met Straxs worden allereerst uw wensen en behoeften in kaart gebracht. Vervolgens gaan wij aan de slag met onze specialisten om voor u de perfecte kinderopvang te creëren. Wij informeren begeleiden, ontzorgen, verrassen en bieden u waar u op rekent tijdens de inrichting van uw kinderopvang. Wij begeleiden u bij het opzetten en het voltooien van de inrichting en dat bespaart u veel tijd!

Interesse? Neem dan snel contact op met Straxs!

Inrichting kinderopvang 1

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in het inrichten van een kinderopvang?
Vul bovenstaand formulier in.

Het inrichten van uw kinderopvang op maat!

Elk kinderopvang heeft haar eigen identiteit. Straxs neemt daarom de tijd om in kaart te brengen wat u wilt realiseren met de inrichting van uw kinderopvang. Wij luisteren daarom goed naar uw wensen en behoeften om een kinderopvang te creëren waarbij de kinderen zich het best ontwikkelen. Op deze manier wordt uw kinderopvang een omgeving waar uw personeel en de kinderen samen komen om te groeien en te ontdekken.

Straxs en duurzaamheid

Bij Straxs werken wij duurzaam. Wij zien dat duurzaamheid een steeds prominentere rol begint te spelen in de huidige samenleving en wij werken daar graag aan mee. Zo werken wij samen met klanten, leveranciers, medewerkers en overige partners op een
maatschappelijk verantwoorde manier. Dit doen wij niet alleen bij het inrichten van een kinderopvang, maar dit doen wij bij al onze projectinrichting.

Nieuwsgierig naar hoe de inrichting van een kinderopvang tot stand komt?

Neem dan snel contact op met Straxs! Zo creëren wij een veilige en vertrouwde omgeving voor u, uw medewerkers en de kinderen. Ons team staat voor u klaar om de inrichting van uw kinderopvang aan te pakken!

Bent u geïnteresseerd in het inrichten van een kinderopvang?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Inrichting kinderopvang