Bedrijfsinrichting van Straxs

Inrichting kantoren

Zoekt u naar een nieuwe inrichting voor uw kantoren?

Op zoek naar een inrichting voor uw kantoren?

Zoekt u naar een nieuwe inrichting voor uw kantoren? Schakel dan de hulp in van inrichtingspartner Straxs. Bij Straxs hebben wij een team klaar staan die gespecialiseerd is in bedrijfsinrichting. Wij vertalen de visie en ambitie van uw organisatie naar de inrichting van uw kantoren.

Heeft u interesse? Neem dan nu contact op met Straxs of lees verder!

SOTOG Doetinchem afbeelding 9

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in het inrichten van uw kantoren?
Vul bovenstaand formulier in.

Een passende inrichting voor uw kantoren verhoogt de productiviteit

Een plek waar u en uw collega’s dagelijks werken moet natuurlijk een passende sfeer hebben. Daar speelt de inrichting van uw kantoor en het kantoor interieur zeker een rol in. Bij Straxs werken wij graag voor u aan een ergonomische werkplek waarbij wij licht, geluid, geur en kleur met elkaar afstemmen. Dat creëert een werkplek dat uw medewerkers motiveert.

Wanneer uw organisatie behoefte heeft aan bijvoorbeeld stilte werkplekken, creatieve werkplekken of akoestische werkplekken weten wij bij Straxs hoe wij dat voor u moeten bewerkstelligen. Bij Straxs informeren, begeleiden, ontzorgen, verrassen en bieden wij u waar u op rekent tijdens de inrichting van uw kantoren. Wij begeleiden u bij het opzetten en het voltooien van de inrichting en dat bespaart u veel tijd!

Een duurzame kantoorinrichting?

Bij Straxs houden wij niet alleen rekening met uw wensen, maar werken wij ook duurzaam. Wij zien dat duurzaamheid steeds een belangrijker rol begint te spelen in onze samenleving en Straxs draagt daar graag een steentje aan bij. Zo werken wij samen met klanten, leveranciers, medewerkers en overige partners op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Maak vandaag nog een afspraak!

Met de specialisten van Straxs vertalen wij uw missie, visie en ambitie naar een nieuwe inrichting. Bij Straxs zijn wij merkonafhankelijk en geven u dan ook u onafhankelijk advies. Op deze manier krijgt u de kantoorinrichting die bij uw organisatie past. Benieuwd naar hoe wij dit voor u doen? Neem dan direct contact met ons op door ons te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen.

Bent u geïnteresseerd in het inrichten van kantoren?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Inrichting kantoren