Werkkamer inrichting

inrichting kantoorwerkplek

Op zoek naar een nieuwe inrichting voor uw kantoorwerkplek?

Inrichting kantoorwerkplek

Op zoek naar een nieuwe inrichting voor uw kantoorwerkplek? Dan zijn er enkele aspecten waarmee u rekening moet houden. Denk daarbij aan ergonomie en de omgeving van de werkplek. Daarbij staan wij ook stil bij het inrichten van een werkplek voor thuis en het belang van een kantoorwerplek op maat.

Bij Straxs adviseren wij u daar graag over. Lees verder of neem contact met ons op.

Inrichting werkplek

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze inrichting kantoorwerkplek?
Vul bovenstaand formulier in.

Een ergonomische kantoorwerkplek inrichting

Aangezien wij de meeste uren doorbrengen op onze werkplek is het verstandig om rekening te houden met onze lichaamshouding. Met een ergonomische kantoorwerkplek wordt er rekening gehouden met de lichaamshouding en welzijn tijdens het werken. Dit wordt onder andere gedaan met een sta bureau, want te veel zitten is slecht voor ons lichaam.

Bij Straxs weten wij wat de beste ergonomische werkplek voor u is. Schakel daarom ons in bij het inrichten van nieuwe kantoorwerkplek om uw welzijn te bevorderen.

De omgeving van kantoorwerkplek

Om de creativiteit en productiviteit te stimuleren wordt ook de omgeving van de werkplek meegenomen. Denk hierbij aan meer kleur door middel van verf, schilderijen of het aanschaffen van planten. Kleur heeft een positieve invloed op ons humeur en met een goed humeur worden wij ook productiever. Simpel gezegd, het gebruik van kleur op de werkplek brengt enkel positieve zaken met zich mee.

Inrichting kantoorwerplek voor thuis

Tegenwoordig is het ook van belang dat u thuis een goede werkplek heeft. Schakel Straxs in om ervoor te zorgen dat u thuis een kantoor heeft waar u dagelijks productief en ergonomisch aan de slag kan gaan. Bij Straxs creëren wij een werkplek op maat.

Een kantoorwerkplek inrichting op maat voor jouw organisatie!

Elk bedrijf is uniek. Daarom is het van essentieel belang dat u uw kantoorwerkplek op maat laat maken. Bij Straxs doen wij dat graag door diep in uw organisatie te duiken en te luisteren naar uw ideeën en wensen. Zo komen wij samen tot een ontwerp waar iedereen achter staat. Vervolgens gaan wij aan de slag met de kantoorinrichting en het maken of aanschaffen van meubilair.

Op deze manier wordt uw werkplek een omgeving met kleur dat uw welzijn bevordert. Heeft u interesse of zit u met vragen? Twijfel niet en neem direct contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze inrichting kantoorwerkplek?
Vul bovenstaand formulier in.

Home inrichting kantoorwerkplek