Bedrijfsinrichting van Straxs

inrichting kantoorruimte

Bij een nieuwe kantoor of bedrijfsinrichting zijn er een aantal dingen waarop u op moet letten.

Waar moet ik op letten bij de inrichting van een kantoorruimte?

Bij een nieuwe kantoor of bedrijfsinrichting zijn er een aantal dingen waarop u op moet letten. Denk daarbij niet alleen aan de duurzaamheid van uw kantoor, de ergonomie maar ook aan de functionaliteit van de ruimte. Tenslotte is het essentieel dat uw kantoor op maat is gemaakt op basis van de identiteit van uw organisatie. Voor meer informatie lees verder.

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze inrichting kantoorruimte?
Vul bovenstaand formulier in.

Hou rekening met duurzaamheid

Duurzaamheid speelt een steeds prominentere rol voor bedrijven. Niet alleen omdat het beter is voor het milieu, maar ook omdat het veel geld bespaart. Denk maar aan duurzame meubelen. Die zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, zodat ze langer mee gaan.

Op deze manier bespaart u geld, omdat u niet vaker meubelen hoeft aan te schaffen. Let daarom goed op de duurzaamheid bij het inrichten van een kantoorruimte. Straxs draagt graag een steentje bij voor een beter milieu. Lees er meer over onze duurzaamheidsbeleid.

Zorg voor een ergonomische werkplek

Met een ergonomische werkplek doet u dagelijks uw werk in een correcte lichaamshouding. Denk daarbij aan het aanschaffen van een sta bureau, want te veel zitten is niet goed voor uw lichaam. Een ergonomische werkplek bevordert op deze manier uw welzijn tijdens de werkuren.

Bij Straxs zijn wij op de hoogte van alle opties voor een ergonomische werkplek. Schakel daarom Straxs in bij het inrichten van uw nieuwe kantoorruimte om het welzijn van u en uw werknemers te bevorderen tijdens de werkuren.

Denk aan de functionaliteit van uw verschillende kantoorruimtes

Bij het inrichten van uw kantoorruimtes moet u denken aan de functionaliteit. Denk daarbij aan de akoestiek van de ruimtes. Bij een werkruimte moet de akoestiek anders zijn dan bij een kantine. Maak daarom gebruik van tapijt bij een stilteruimte om het geluid te dempen.

Zo heeft Straxs nog meer verschillende methodes om de functionaliteit van uw kantoorruimtes te bepalen. Dit zorgt uiteindelijk voor een hogere productiviteit onder uw werknemers.

Laat de inrichting van uw kantoorruimte op maat maken

Elk bedrijf heeft haar eigen identiteit. Laat daarom uw kantoorinrichting op maat maken door Straxs. Bij Straxs nemen wij de tijd om naar uw wensen en ideeën te luisteren en geven wij u passend advies over het ontwerp van uw kantoor. Vervolgens ontzorgen wij u van het gehele project en zorgen wij voor het meubilair en inrichting. Daarbij kunt u bezig met andere werkzaamheden terwijl wij voor u aan de slag gaan.

Op deze manier wordt uw kantoor een omgeving dat de productiviteit, duurzaamheid en welzijn bevordert. Heeft u interesse of zit u nog met vragen? Twijfel niet en neem direct contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze inrichting kantoorruimte?
Vul bovenstaand formulier in.

Home inrichting kantoorruimte