Creatief kantoor

Interieur zorginstelling

Het interieur van een zorginstelling is ontzettend belangrijk en vraagt om een geheel andere aanpak dan bijvoorbeeld de inrichting van een kantoor.

Interieur zorginstelling

Het interieur van een zorginstelling is ontzettend belangrijk en vraagt om een geheel andere aanpak dan bijvoorbeeld de inrichting van een kantoor. Zo moet het er niet alleen mooi uitzien, maar dient men ook te denken aan hygiëne en veiligheid. Op deze pagina zal in worden gegaan op waar men aan moet denken bij zorginrichting en hoe dit bereikt kan worden.

Een voorbeeld van Duurzame projectinrichting bij Straxs

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze interieur zorginstelling?
Vul bovenstaand formulier in.

Waar moet ik rekening mee houden?

Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden bij het interieur van een zorginstelling. Allereerst dienen de meubels voor zorginstellingen comfortabel en bovendien functioneel te zijn. Bij het plaatsen van een tafel moet men bijvoorbeeld ook rekening houden met mensen in een rolstoel. Verder dient het interieur van de zorginstelling te zorgen voor een prettige uitstraling. Het juiste meubilair en de inrichting daarvan, dragen hieraan bij.

Er zijn ook meerdere praktische zaken waar men bij de inrichting rekening mee moet houden. Zo moet het meubilair makkelijk zijn in onderhoud, waar het materiaal van de meubels een grote rol in speelt. Dit is van belang zodat het meubilair gemakkelijk schoongemaakt kan worden, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het meubilair. Bovendien is hygiëne erg belangrijk in een zorginstelling. De materiaalkeuze voor het interieur is ook erg belangrijk voor de veiligheid in de zorginstelling. Zo dienen meubels in een zorginstelling gemaakt te zijn van stevig en brandvertragend materiaal.

Waarom Straxs?

Straxs bestaat uit een team van specialisten die in staat zijn om uw wensen te vertalen naar een interieurvisie voor uw zorginstelling. Bovendien is Straxs merkonafhankelijk en dus niet gebonden aan een bepaald merk. Dit houdt in dat u bij ons ongelooflijk veel keuze heeft.

Trajectontzorging

Wij zorgen voor trajectontzorging, waardoor alles van A tot Z geregeld zal worden. Gedurende een introductiegesprek brengen we uw wensen in kaart. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Uiteraard houden wij u gedurende het gehele traject op de hoogte van onze voortgang.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is ongelooflijk belangrijk. Niet alleen voor onze wereld, maar ook voor die van toekomstige generaties. Straxs streeft er dan ook naar om klimaatneutraal te ondernemen. Kiest u voor ons? Dan draagt u indirect ook bij aan duurzamere wereld.

Interesse? Neem contact op!

Heeft u interesse om het interieur van uw zorginstelling te laten (her)inrichten door Straxs? Neem dan snel contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken wat we voor uw instelling kunnen betekenen.

Bent u geïnteresseerd in het inrichten van een zorginstelling?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Interieur zorginstelling