Creatief kantoor

Projectmeubelen zorg

Bent u op zoek naar geschikte projectmeubelen voor in de zorg? Daar helpen wij u graag bij.

Projectmeubelen zorg

Bent u op zoek naar geschikte projectmeubelen voor in de zorg? Daar helpen wij u graag bij. Binnen de zorg is het erg belangrijk dat ruimtes gevuld zijn met de juiste projectmeubelen die bijdragen aan een prettige sfeer. Maar wat is nou het ‘juiste’ zorgmeubilair? En waar moeten deze meubels aan voldoen? Lees snel verder voor het antwoord op deze vragen.

Een voorbeeld van Duurzame projectinrichting bij Straxs

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze projectmeubelen zorg?
Vul bovenstaand formulier in.

Wat zijn projectmeubelen voor de zorg?

Met projectmeubels in de zorg, wordt de gehele zorginrichting bedoeld. De zorginrichting bestaat uit zorg meubels. Zorgmeubilair dient, in tegenstelling tot ‘regulier’ meubilair, aan bepaalde eisen te voldoen. Zorg meubels dienen bijvoorbeeld gemaakt te zijn van sterk materiaal met een vertragende werking. U wilt het zorgpersoneel en patiënten immers een veilige omgeving bieden.

Hiernaast is het belangrijk dat de zorg projectmeubelen gemakkelijk te reinigen zijn. Meer nog dan op andere plaatsen, is hygiëne in een zorginstelling uitermate belangrijk. Door te kiezen voor zorgmeubilair dat makkelijk is schoon te maken, wordt de hygiëne van de meubelen gewaarborgd en zal uw meubilair een stuk langer meegaan.

Waarom Straxs?

Onze professionals zijn in staat om uw wensen te vertalen in concrete plannen voor uw zorginstelling. Bovendien biedt Straxs u ruime keuze op het gebied van zorg projectmeubelen. Straxs is namelijk een merkonafhankelijke inrichtingspartner, wat inhoudt dat wij niet gebonden zijn aan een specifiek merk. Tot slot kunt u bij ons rekenen op trajectontzorging en dragen wij door middel van duurzame keuzes bij aan het milieu.

Trajectontzorging

Wij zorgen voor gehele trajectontzorging, wat u veel stress en tijd zal schelen. Wij zorgen voor de gehele (her)inrichting van uw zorginstelling, van concept tot oplevering. Uiteraard houden wij u gedurende het traject op de hoogte van de vorderingen.

Duurzaamheid

Zowel in onze producten als in onze bedrijfsprocessen speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Wij streven ernaar om klimaatneutraal te ondernemen

Interesse in projectmeubels in de zorg? Neem contact op!

Heeft u interesse om uw zorginrichting door Straxs in te laten richten? Neem dan contact op met onze medewerkers, zodat we een kennismakingsgesprek in kunnen plannen!

Bent u geïnteresseerd in onze projectmeubels in de zorg?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Projectmeubelen zorg