Logo van fc groningen in combinatie met het logo van straxs

FC Groningen

Met trots en enthousiasme berichten wij hierbij dat we met Straxs Nederland de komende 3 jaar deelnemen in de Maatschappelijke box bij FC Groningen!

De Maatschappelijke box is de fysieke ontmoetingsplek voor partijen die verbonden zijn aan Stichting FC Groningen in de Maatschappij. De skybox heeft als doel om de partners van de stichting bij elkaar te brengen om samen te werken aan haar gezamenlijke doel, namelijk het oplossen van bewegingsarmoede.
De Maatschappelijke box heeft een netwerkfunctie waar kennisdeling en inspiratiesessies centraal staan om vervolgens iedereen in beweging te krijgen!
Uiteraard hoort hier ook een passende inrichting van de box bij: eigentijds en die beweging stimuleren! Daarom hebben we hiervoor een nieuw ontwerp gemaakt en die gaan we voor het begin van het nieuwe speelseizoen realiseren.
Bewegen op de werkplek is overigens ook een belangrijk thema bij het hybride werken, lees hier meer daarover in onze blog: https://straxs.nl/blog/hybride-werken-het-nieuwe-werken/

 

Home Blog FC Groningen