Werkkamer inrichting

Praktijkruimte inrichting

Er gaat heel veel aandacht naar een praktijkruimte inrichting. Denk bij een praktijkruimte aan de ruimte die nodig heeft als huisarts, podoloog of fysiotherapeut. In deze ruimtes zijn er veel aandachtspunten en bepaalde eisen waaraan de zorginrichting zich aan moet voldoen. De specialisten van Straxs helpen u graag. Wij ontzorgen u van het gehele
traject en creëren voor u en voor uw cliënten de ideale praktijkruimte!

Nieuwsgierig naar hoe wij dat doen? Neem dan contact op met Straxs!

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze praktijkruimte inrichting?
Vul bovenstaand formulier in.

Waar moet u aan denken bij de praktijkruimte inrichting?

Bij Straxs laten wij graag de identiteit van uw organisatie terugkomen in de inrichting van uw praktijkruimte. Maar wij houden ook rekening met duurzaamheid. Want bij Straxs werken wij graag aan een betere toekomst en dat doen wij door gebruik te maken van duurzame meubels. Daarnaast doen wij op een maatschappelijke manier zaken met u.

Meubelen voor de inrichting van uw praktijkruimte

Onze specialisten weten als geen ander dat meubilair voor in de zorg aan bepaalde eisen moet voldoen. Zo moet het meubilair niet alleen sterk zijn, maar ook makkelijk te reinigen.

Hier houdt Straxs allemaal rekening mee. Daarbij wij luisteren naar uw wensen. Wanneer u speciale wensen heeft voor de meubels van uw praktijk dan zoeken wij samen met u de geschikte oplossing.

Wachtruimte

De wachtkamer mag zeker niet vergeten worden. Cliënten zitten hier met spanning te wachten totdat ze geroepen worden. Daarom moet de wachtkamer comfortabel zijn om de cliënten op hun gemak te laten stellen. Denk daarbij ook aan tijdschriften of speelgoed ter afleiding.

Bij Straxs denken wij vanuit de cliënt als wij een wachtruimte voor de praktijkruimte inrichten. Wij denken aan de akoestiek, geur, kleur en verlichting van de ruimte, zodat uw cliënten zich op hun gemak voelen wanneer zij de wachtruimte betreden.

Bent u op zoek naar een nieuwe praktijkruimte? Neem dan snel contact op met Straxs! Wij ontzorgen u van gehele project zodat u met uw andere werkzaamheden door kan gaan.

Bent u geïnteresseerd in onze praktijkruimtes?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Praktijkruimte inrichting