Bedrijfsinrichting van Straxs

Kantine inrichting

Bent u op zoek naar meer inspiratie en tips voor een kantine inrichting die perfect past bij uw organisatie? Straxs staat voor u klaar met kantine inrichting!

Bent u op zoek naar meer inspiratie en tips voor een kantine inrichting die perfect past bij
uw organisatie? Straxs staat voor u klaar met kantine inrichting! Lees meer over wat we voor u
kunnen betekenen en neem contact met ons op.

Straxs is trotse partner van de KNVB

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze kantine inrichting?
Vul bovenstaand formulier in.

Schoolkantine

Schoolinrichting kan niet zonder een goede schoolkantine. Een schoolkantine is een veelgebruikte ruimte; alle scholieren van uw school eten hier namelijk hun (meegebrachte) boterhammen en fruit op. Naast dat er in de kantine gelegenheden aanwezig moeten zijn om te eten en te drinken, moet er ook ontspannen en gestudeerd kunnen worden. De schoolkantine dient dan ook als visitekaartje voor de school. Daarom moeten de meubels die in een schoolkantine staan tegen een stootje kunnen en makkelijk schoon te maken zijn. Straxs denkt goed met u mee en aan de hand van uw visie en uw wensen zullen de interieurarchitecten aan de slag gaan. Wij kijken niet alleen naar het meubilair wat bij de ruimte past, maar ook naar de verlichting, kleur en akoestiek.

Bedrijfskantine

Een bedrijfskantine wisselt natuurlijk van formaat, maar dat het een uitnodigende plek moet zijn voor werknemers staat vast. Ze moeten hier graag een kopje koffie kunnen drinken, gezellig kunnen eten of even tot rust komen. Bij veel organisaties is de kantine het hart van de organisatie. Een professionele en functionele inrichting van deze ruimte is dan ook geen overbodige luxe. Daarbij moet de praktische kant van de inrichting niet vergeten worden. De adviseurs van Straxs hebben jarenlange ervaring met bedrijfsinrichting en helpen u graag met het inrichten van uw bedrijfskantine.

Straxs, uw inrichtingspartner

Wanneer u op zoek bent naar een inrichtingspartner die u informeert, begeleidt, ontzorgt, verrast en u aanbiedt waar u naar op zoek bent dan zit u bij Straxs goed. Straxs is een inrichtingspartner die u begeleidt bij het opzetten en voltooien van verandertrajecten, wat u veel tijd bespaart. Onze onderscheidende inrichtingen leiden tot een hoger rendement. We besteden veel tijd op de werkplek en dan is een goede sfeer medebepalend. Voor ons is het inrichten van uiteenlopende ruimten ons dagelijks werk.

Dankzij onze specialisten kunnen wij al uw wensen en behoeften vertalen naar een interieurvisie. Daarbij zijn wij merkonafhankelijk zodat wij uw project optimaal kunnen invullen. Met onze eigen interieurarchitecten, onze servicedienst en onze specialisten,
kunnen wij de visie van uw organisatie vertalen naar een passend en ondersteunend interieur. Neem nu direct contact met ons op door te mailen naar hallo@straxs.nl of te bellen op +31 38 33 79 445.

Bent u geïnteresseerd in onze kantine inrichting?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Kantine inrichting