Creatief kantoor

Inrichting wachtkamer

De inrichting van een wachtkamer in een zorginstelling is belangrijker dan u wellicht zou denken.

Inrichting wachtkamer

De inrichting van een wachtkamer in een zorginstelling is belangrijker dan u wellicht zou denken. De wachtkamer is, naast de entree, immers het eerste dat men ziet van de zorginstelling. Het is fijn als mensen gelijk een goede eerste indruk krijgen, waar de inrichting van de wachtkamer zeker aan bijdraagt. Straxs vertelt u hier graag meer over!

Een voorbeeld van Duurzame projectinrichting bij Straxs

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze inrichting wachtkamer?
Vul bovenstaand formulier in.

Waar moet ik rekening mee houden?

Allereerst is het belangrijk om na te denken over de meubels in de wachtkamer. Vooral comfortabele wachtkamerstoelen zijn essentieel. Hiernaast is de uitstraling van de wachtkamer, en de sfeer die dit teweegbrengt, een belangrijk punt. Vaak wordt gezien dat sfeer een grote rol speelt binnen de kwaliteitsbeleving van de patiënt.

Verder zouden we u aanraden om te zorgen voor vermaak, zodat de klanten de wachttijd als minder lang zullen ervaren. Dit vermaak kan bijvoorbeeld in de vorm van een leestafel, waar (actuele) kranten en tijdschriften neergelegd kunnen worden. Een andere optie is het ophangen van een tv. Zijn er ook vaak kinderen aanwezig in de wachtkamer? Dan zou u kunnen overwegen om een kinderhoek te creëren. Op die manier houden de kinderen zichzelf bezig, waardoor ze zich minder snel zullen vervelen. Dit voorkomt eventuele overlast voor andere patiënten in de wachtkamer.

Waarom Straxs?

Bent u op zoek naar een inrichtingspartner die u zal informeren, begeleiden, ontzorgen en bovendien zal bieden waar u op had gehoopt? Dan bent u bij Straxs aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het (her)inrichten van uw zorginrichting, waarbij u kunt rekenen op gehele trajectontzorging. Duurzaamheid is voor ons een belangrijk thema, wat wij te allen tijde doorvoeren in onze producten en bedrijfsprocessen.

Trajectontzorging

Onze trajectontzorging zal u veel tijd en moeite schelen. In een introductiegesprek brengen we uw wensen in kaart. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag en houden we u op de hoogte van alle vorderingen.

Duurzaamheid

Straxs geeft om duurzaamheid. Dit is onder andere terug te zien in het feit dat wij ernaar streven om klimaatneutraal te ondernemen. Wij zijn er van overtuigd dat ons handelen niet van invloed moet zijn op de wereld van toekomstige generaties.

Interesse? Neem contact op!

Heeft u interesse om uw wachtkamer door Straxs in te laten richten? Neem dan vooral contact met ons op. Ook voor vragen of advies kunt u ons contacteren. Onze specialisten helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze inrichting wachtkamer?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Inrichting wachtkamer