Creatief kantoor

Inrichting spreekkamer huisarts

Wat maakt de inrichting van een spreekkamer bij de huisarts geschikt?

Inrichting spreekkamer huisarts

Wat maakt de inrichting van een spreekkamer bij de huisarts geschikt? En wat mag er echt niet ontbreken bij het inrichten van de spreekkamer? We kunnen ons goed voorstellen dat u niet precies weet waar u allemaal rekening mee dient te houden bij de inrichting van uw huisartsenpraktijk. Zorginrichting dient immers aan andere zaken te voldoen dan bijvoorbeeld de inrichting van een kantoor. Wij vertellen u hier dan ook graag meer over!

Een voorbeeld van Duurzame projectinrichting bij Straxs

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze inrichting spreekkamer huisarts?
Vul bovenstaand formulier in.

Waar moet ik rekening mee houden?

Bij het inrichten van de praktijkruimte is het van belang dat er nagedacht wordt over de verschillende werkzaamheden van de huisarts. Bij de inrichting dient bovendien rekening gehouden te worden met hygiëne en comfort. U wilt immers dat patiënten zich prettig voelen in de spreekkamer.

Bij het inrichten van de spreekkamer zijn er een aantal zaken die sowieso niet kunnen ontbreken, zoals spreekkamer stoelen en een spreekkamer tafel. U heeft hierbij natuurlijk wel zelf de keuze uit verschillende tafels en stoelen, om de inrichting van de spreekkamer aan te passen aan de rest van de huisartsenpraktijk.

Waarom Straxs?

Straxs heeft jarenlange ervaring met de herinrichting van verschillende ruimtes. Wij zijn een merkonafhankelijke inrichtingspartner, waardoor u ongelooflijk veel keuze heeft en echt kan gaan voor het meubilair waar u zich goed bij voelt. Verder zorgen wij voor trajectontzorging en staat duurzaamheid bij ons voorop.

Trajectontzorging

Wij zorgen bij elk project voor trajectontzorging. Dit houdt in dat wij alles zullen verzorgen voor de inrichting van uw spreekkamer. U heeft hier geen omkijken naar, wat u veel tijd en moeite scheelt. Dat is wel zo’n fijn gevoel, toch?

Duurzaamheid

Straxs hecht veel waarde aan duurzaamheid. Dit is terug te zien in onze producten en bedrijfsprocessen. Bovendien streven wij ernaar om klimaatneutraal te ondernemen. Dit houdt in dat ons handelen geen invloed heeft op het milieu.

Interesse? Neem contact op!

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij de inrichting van de spreekkamer van uw huisartsenpraktijk? Of heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor andere vragen op het gebied van zorginrichting kunt u ons altijd benaderen

Bent u geïnteresseerd in onze inrichting spreekkamer huisarts?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Inrichting spreekkamer huisarts