Creatieve werkplek

Inrichting kleuterklas

Aangezien zowel de leerkracht als de kleuters een groot gedeelte van de dag in het lokaal zullen zijn, is het verstandig om goed na te denken over de inrichting van de kleuterklas.

Inrichting kleuterklas

Aangezien zowel de leerkracht als de kleuters een groot gedeelte van de dag in het lokaal zullen zijn, is het verstandig om goed na te denken over de inrichting van de kleuterklas. Het inrichten van een kleuterklas vergt de nodige voorbereidingen. Op deze pagina zullen we een compacte samenvatting geven van waar u rekening mee moet houden bij de inrichting van het klaslokaal.

Creatieve werkplek

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in onze inrichting kleuterklas?
Vul bovenstaand formulier in.

Waar moet ik rekening mee houden?

Een aantal dingen zijn extra belangrijk bij de inrichting van de kleuterklas. Allereerst is het goed om te bedenken wat u belangrijk vindt in een klaslokaal. Schrijf dit vooral ergens op, zodat u weet wat u allemaal wilt veranderen. Daarnaast is het belangrijk om genoeg vrije ruimte te creëren. Kinderen hebben veel bewegingsruimte nodig, dus het is fijn als een klasinrichting deze mogelijkheid ook biedt.

Tot slot is het erg belangrijk dat u zich realiseert dat kleuters vele malen kleiner zijn dan een docent en dat zij het lokaal dus ook vanuit een ander perspectief zullen bekijken. Wij raden u aan om het lokaal te bekijken vanuit het perspectief van de kinderen en het lokaal ook in te richten met dit perspectief in uw achterhoofd.

Waarom inrichting kleuterklas door Straxs?

Natuurlijk staat u er niet alleen voor bij de inrichting van uw klaslokaal. Straxs helpt u graag bij uw schoolinrichting. Sterker nog, wij kunnen zorgen voor gehele trajectontzorging, waardoor u geen omkijken meer heeft naar de herinrichting van uw klaslokaal. Uiteraard bepaalt u hoe u het wilt hebben, maar wij informeren en adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Trajectontzorging

Trajectontzorging houdt in dat wij de zorg zullen dragen voor uw klasinrichting. We zullen alles organiseren, coördineren en realiseren en u bovendien op de hoogte houden van al onze vorderingen.

Duurzaamheid

Straxs vindt duurzaamheid erg belangrijk en streeft ernaar om klimaatneutraal te ondernemen. Dit voeren wij zowel door op het niveau van producten als op het niveau van onze bedrijfsprocessen.

Interesse? Neem contact op!

Heeft u interesse om uw klaslokaal door ons te laten inrichten? Leuk! We bespreken graag de mogelijkheden met u. Heeft u nog vragen? Ook met uw vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze inrichting kleuterklas?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Inrichting kleuterklas