Hybride werken

Hybride werken

Een paar dagen per week op kantoor en een paar dagen thuis; het is tegenwoordig hartstikke normaal! Dit is een vorm van hybride werken.

Hybride werken

Een paar dagen per week op kantoor en een paar dagen thuis; het is tegenwoordig hartstikke normaal! Dit is een vorm van hybride werken. Straxs BV kan u adviseren over alles omtrent dit fenomeen. Daarnaast staan onze interieurarchitecten klaar voor uw volledige kantoorinrichting. Wij vertellen u hier graag meer over!

Creatieve werkplek

Contact

Kunnen wij iets voor u betekenen? Wij helpen u graag verder.

Bent u geïnteresseerd in hybride werken?
Vul bovenstaand formulier in.

Hybride werken, wat is het?

Hybride werken staat voor het flexibel kiezen van de locatie waar men werkt. Over het algemeen is dit een paar dagen op kantoor en een paar dagen ‘ergens anders’. Hierbij staat niet het gebouw waar gewerkt wordt centraal, maar het type werk, de taken die er verricht moeten worden, de gewenste mate van interactie met collega’s en de persoonlijke voorkeuren van medewerkers en relaties. Dit fenomeen is een begrip dat al een aantal jaren opkomend is, mede door de digitale mogelijkheden en de behoefte aan maatwerk.

Hybride werkplek

Hybride werken heeft niet alleen invloed op uw medewerkers en klanten, maar ook op de kantoorinrichting. Veel organisaties die dit integreren op de werkvloer zullen het kantoor anders willen inrichten om zo een hybride kantoor te creëren. In plaats van de standaard werkplek voor medewerkers heeft een kantoor als hybride werkplek eerder de functie van een ontmoetingsplek, bedoeld voor ontmoetingen met collega’s, contacten en andere relaties. Hierbij is het voornamelijk belangrijk dat er voldoende ruimtes zijn die als vergaderlocatie ingezet kunnen worden, zowel voor fysiek vergaderen als digitaal vergaderen.

Hybride kantoorinrichting door Straxs

Wilt u dit toepassen in uw bedrijf, maar weet u niet waar u moet beginnen met het inrichten van het kantoor? Onze interieurspecialisten hebben alles in huis voor de volledige hybride kantoorinrichting! Van ontwerpen en trajectmanagement tot leveren en installeren, het behoort allemaal tot onze dienstverlening. Naast dat wij u hierover kunnen adviseren, kunnen wij de inrichting ook voor u realiseren. Bovendien staat duurzaamheid bij ons centraal. Doordat duurzaamheid een steeds grotere rol speelt in de moderne en toekomstige samenleving, zien wij dit als een belangrijk onderdeel in onze producten en bedrijfsprocessen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Wilt u een hybride kantoor creëren voor uw medewerkers en wenst u meer informatie over hybride kantoor in de praktijk te ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze interieurarchitecten staan voor u klaar om uw kantoor om te toveren tot een moderne, hybride werkplek. Wilt u liever eerst een interieurontwerp? Ook daarvoor kunt u contact met ons opnemen!

Bent u geïnteresseerd in hybride werken?
Vul bovenstaand formulier in.

Home Hybride werken