Tips voor uw horeca projectinrichting

Wilt u met uw horecazaak een nieuwe start maken? Of gaat u binnenkort een nieuwe horecazaak openen? Straxs staat voor u klaar met horeca projectinrichting! In dit blog geven we u enkele tips over het inrichten van uw horecazaak. Daarnaast kunt u de volledige projectinrichting ook aan ons uitbesteden. Wij ontzorgen u van A t/m Z.

Tip 1: Begin met het in kaart brengen van de situatie

Dit klinkt misschien vanzelfsprekend, maar toch zullen veel mensen vanwege enthousiasme direct beginnen met inrichten. Echter adviseren wij om eerst de volledige situatie in kaart te brengen. Denk hierbij aan het maken van een plattegrond van de ruimte en het noteren van verbeterpunten. Ook is het belangrijk de looproutes van uw personeel te bekijken.

Tip 2: Kies de juiste verlichting

Verlichting is een belangrijk element in een horecazaak. Dit heeft namelijk een grote invloed op de sfeer die gecreëerd wordt. Over het algemeen zorgen warme en zachte kleuren vaak voor een gezellige en romantische sfeer.

Tip 3: Koop comfortabel en stijlvol meubilair

Net als de verlichting draagt ook het meubilair bij aan de sfeer van uw horecazaak. Daarbij is het belangrijk dat u het meubilair in dezelfde stijl houdt, zodat het een eenheid uitstraalt. Naast stijlvol is het ook aan te raden om voor comfortabele stoelen te kiezen. Dit is immers waar uw gasten de hele tijd op zitten, waardoor comfortabele stoelen voor een betere ervaring zorgen.

Tip 4: Zorg voor een goede akoestiek

Over het algemeen is er veel rumoer in een horecazaak, omdat er veel wordt gepraat en gelachen. Daarom is het belangrijk om de ruimte goed in te richten en voornamelijk muren niet onbedekt laten. Geluid kan namelijk hard weerkaatsen tussen vlakke oppervlaktes. U kunt dit al voorkomen door bijvoorbeeld een paar schilderijen op te hangen en planten neer te zetten.

Tip 5: Besteed uw horeca projectinrichting uit aan Straxs!

Bent u zelf niet thuis in de projectinrichting? Of houdt u zich liever bezig met andere zaken omtrent uw horecazaak? Dan kunt u ervoor kiezen de volledige projectinrichting aan ons uit te besteden! Wij zijn een inrichtingspartner die u begeleidt bij het opzetten en voltooien van het volledige traject. Duurzaamheid speelt hierin een grote rol. Dit betekent dat wij acties ondernemen die geen effect uitoefenen op het milieu.

Meer weten over horeca projectinrichting? Neem contact op!

Heeft u na het lezen van deze tips nog vragen over de inrichting van uw horecazaak? Of wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw projectinrichting? Neem gerust contact met ons op!

Home Blog Tips voor uw horeca projectinrichting