ONZE NIEUWE STAGIAIR CECIL VAN WERVEN

11 februari 2014

Vandaag start onze nieuwe en spontane stagiair op de studio. Wij laten haar zelf even aan het woord:

“Allereerst moet ik zeggen dat ik ontzettend veel zin heb om als stagiaire bij Straxs Nederland aan de slag te gaan. Het is niet alleen de vriendelijkheid en de openheid waarmee ik tijdens de gesprekken werd ontvangen. Ook de manier van werken spreekt mij erg aan. De veelzijdigheid van de projecten en de functionaliteit die in de ontwerpen wordt toegepast zijn voor mij doorslaggevend. Daarnaast ben ik erg benieuwd naar de projectinrichting en wat ik hier zelf in de toekomst mee zou kunnen doen. Ik denk bij Straxs Nederland veel te kunnen leren. De 3D programma’s, de deadlines, de creativiteit en klantvriendelijkheid, noem ze maar op. Daarom ben ik ook erg blij dat ik de komende 10 weken van Straxs Nederland mag leren!”

Cecil van Werven.

Home Blog ONZE NIEUWE STAGIAIR CECIL VAN WERVEN