NIEUWE COLLEGA: FRANCHISENEMER COR

3 juli 2019

Straxs wordt alles mooier…

Tijdens mijn opleiding Hotelschool leerde ik wat de waarde van hospitality in de markt betekent. Het werken in verschillende horeca en leisure bedrijven gaf mij een mooi beeld van vraag en aanbod en hoe je daar als manager/ondernemer zo goed mogelijk mee om kunt en moet gaan.

Nu komt alles weer samen in mijn huidige rol als franchise ondernemer in de projectinrichting.

In mijn franchise onderneming via Straxs Nederland B.V. ontstaat de mogelijkheid bedrijven en organisaties te faciliteren in het samenstellen en turn key opleveren van een compleet interieur. Ik ga voor Straxs Nederland BV de provincie Overijssel behartigen.
Het doel en de waarden van de organisatie en de gebruikers worden daarbij op een creatieve manier verwerkt in het eindresultaat. En, niet onbelangrijk, een aanspreekpunt voor het gehele traject houdt het voor de klant overzichtelijk.

In mijn werk vind ik het belangrijk dat alles “in control” is. Onverwachte uitdagingen komen vanzelf, die plan je niet. Ik hou van aanpakken en spanning op de boog geeft mij energie. Succes ontstaat vooral door goed te luisteren naar de klantbehoeftes en die te vertalen naar de best passende invulling binnen het gestelde budget. Samen werken aan verbeteringen geeft mij voldoening, dat maakt van elke werkdag een feestdag.

“Creativity is the challenge of having fun”, A. Einstein.

Home Blog NIEUWE COLLEGA: FRANCHISENEMER COR