ISO Certificeringen behaald

Met trots mogen wij u mededelen dat wij de ISO Certificeringen hebben behaald! Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat centraal bij Straxs. Dit uiten wij door zorg te dragen voor de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, klanten en direct omwonenden. Onder andere het gebruik van veilige gereedschappen, materialen en technologieën laat dit zien. Onze ISO certificeringen zijn hiervan het bewijs. Graag vertellen we u meer over de verschillende certificeringen die wij hebben behaald!

ISO 9001

ISO 9001 is de internationale erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Doordat wij ISO 9001 zijn gecertificeerd tonen wij aan dat we onze producten en diensten die voldoen aan de gevraagde kwaliteit van onze klanten consequent kunnen leveren. Wij luisteren naar onze klanten en denken mee met uw wensen, om deze vervolgens te realiseren.

ISO 26000

ISO 26000 is inmiddels een begrip geworden. Het is een internationale richtlijn die zich richt op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij richten immers onze gehele bedrijfsvoering in op MVO, zoals is verwoord in ISO 26000. Dit doen wij onder andere door middel van duurzaamheid. Intern wordt gekeken naar de verschillende bedrijfsdisciplines, zoals: inkoop, processen, producten en diensten, verkoop, strategie en visie, financiële aspecten, personeel en organisatie, communicatie en dialoog. We houden deze disciplines intern continu tegen het licht en bespreken ze op de aspecten People, Planet en Profit (de drie P’s van MVO).

ISO 14001

De laatste ISO certificering die we hebben behaald is de ISO 14001. Via dit duurzaamheidsmiddel willen wij onze significante milieuaspecten inventariseren, beoordelen, en waar mogelijk maatregelen nemen om de negatieve effecten van deze milieuaspecten te verminderen. Ons doel is het continue verbeteren van onze milieuprestaties.

Bekijk onze ISO certificeringen!

Bekijk hier onze ISO 9001 en onze ISO 14004 certificaten! U kunt ook een kijkje nemen in het nationaal ISO register. Wilt u meer weten over de certificeringen of heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op! Wij kijken ernaar uit u als klant te mogen verwelkomen.

Home Blog ISO Certificeringen behaald