HOERA! FRITZ HANSEN VIERT!

15 maart 2018

De Egg, de Swan en de Drop zijn dit jaar 60 jaar geworden en Fritz Hansen viert dat door middel van een complete verjaardagscollectie!

De producten van Drop, Swan en Egg zijn 60 jaar geleden ontworpen door de bekende architect en ontwerper, Arne Jacobsen. Om dit te vieren brengt Fritz Hansen dit jaar een speciale collectie met een speciale uitvoering van deze stoelen uit. Deze prachtige collectie wordt aangevuld met accessoires die bestaan uit de vloerlamp Kaiser Idell [ontworpen door Christian Dell],  deken Merino throw en de super strakke, pastel gekleurde poef die ontworpen is door Cecilie Manz.

De stoelen en de voetenstoel zijn te verkrijgbaar in natuurlijk en puur leder. De poten zijn gemaakt van 23 karaats Gold Plated Aluminium, wat een satijnen gloss uitstraling geeft. In combinatie met het leder maakt dit een eigentijdse, frisse en aantrekkelijke collectie dat iedereen graag zou willen hebben!

De Egg lounge Chair komt in een beperkt aantal stuks, namelijk 1958. Elke stoel zal een speciale leren gravering hebben, ter ere van het 60-jarig jubileum. De speciale editie van Egg, Swan en Drop zullen verkrijgbaar zijn tot 31 december 2018.

Mocht u interesse hebben in deze producten, neemt u dan contact met ons op.

Home Blog HOERA! FRITZ HANSEN VIERT!