Antoine

ANTOINE ROSSEWIJ OVER HET INRICHTINGSTRAJECT

22 november 2017: Antoine

In november 2016 begonnen wij een inrichtingstraject samen met de Prins Hendrikschool in Lochem. Tijdens dit traject zijn wij voor de school een adviseur, vormgever en leverancier geweest. Een project waar Antoine Rossewij, directeur van de Prins Hendrikschool, zeer tevreden over is.

De weg naar het eindresultaat en de oplevering, begint vaak aan tafel met een goed gesprek. Door samen te sparren komen we vaak op doelstellingen, waarna we samen uitkomen op een goed concept. Wanneer er een definitief ontwerp ligt waarin deze doelen bereikt worden, dan begint het inrichtingstraject. Samen met Antoine Rossewij hebben we dit tot een succes gemaakt.

In dit project hebben wij voor de Prins Hendrikschool lokalen, directiekantoren, IB-ruimte, centrale ruimtes en een docentenkamer ingericht. In het proces naar de oplevering toe, hebben wij hen begeleid naar het vinden van het juiste meubilair. Een combinatie van maatwerk en schoolmeubilair. Voor de Prins Hendrikschool betekende dit dat wij zelf op maat gemaakt meubilair hebben ontworpen. Ook hebben wij geholpen met de samenwerking van een selectie van bedrijven. Hierbij zijn wij een vast aanspreekpunt geweest. Er is een inrichting gerealiseerd die aansluit bij de leerkrachten en de leerlingen. “Een interieur dat meegroeit met de school!”, aldus Antoine Rossewij.

Net zoals Antoine kijken wij terug op een fijne en prettige samenwerking en zijn ook wij heel erg tevreden met het eindresultaat! Wilt u meer informatie over het traject waar wij mee werken en wilt u ook ‘ontzorgd’ worden? Klik dan hier!

Klik hier voor foto’s van het project bij de Prins Hendrikschool.

Home Blog ANTOINE ROSSEWIJ OVER HET INRICHTINGSTRAJECT